M
maRko1993
Guest
ako ova tema već postoji možete preselit postove ili je uklonit.
Natjecateljski plugovi
Natjecateljski plugovi
Tu se slažem s tobom..Bobo kaže:Mozes se natjecati s bilo kakvim plugom, ali neces uopce biti konkurentan deckima s posebnim natjecateljskim plugovima.
, i kako sam vidio da te suci odmah drukcije gledaju ako imas poseban plug i daju ti prednost iako nisi jos ni brazdu prosao...
Imam i ja OLT 2×14 samo kad orema mi malo vuče prednji kraj :blackeyezjockoo kaže:Da ja idem na natjecanje i ja bih išao sa OLT - om sa dvije brazde, 16 " jer taj plug slaže brazdu kak si zamisliš, jedino što ga baš i ne koristim jer mi brže ide sa 3 brazde (logično, ne :mrgreen: ).
Iz prve ruke:kikic MF kaže:znam da nije mjesto za tu temu al svakak me zanima što je sve bitno kod natjecanja znači dal imaš zadanu dubinu čist jarak brzina kolka sve me zanima pa ako bi mi mogli objasnit bio bih zahvalan pošto se dvoumim dal da idem na natjecanje ili ne al sam da znam kaj je bitno možda ipak dođem jer me tast i ostali koji su vidjeli kako sam orao s plugom zadivilo pa sad me zanima kaj je sve bitno ako tko zna :?: :?: :?: :?: :?: :?: