Narode hvala Vam.
Meni se čini naj prihvatljivija ideja da sve rubove cijevi obložim sa L profilom 2,5x2,5 debljine recimo 3 mm (ili jačim) i tako bi faktički dobio cijev u cujevi.
BAGERISTA želim da ti napomenem da se ovdje radi o ekscentar kašici, znači istovar ide preko sajle.
Ovo je kašika samo za vlastite potrebe za stanjak, pjesak, nasip tako da nisam mislio da je radim tako da krčim brdo.
Inače kašiku radim 90% iz zadovoljstva, jer stvarno uživam kada nešto pravim, pogotovo neke tako zanimljive stvari.
Moj traktor ima 1 lamelu, tako da kada pritisnem kvačilo pumpa hidraulike ne radi i to će biti OGROMNI problem u samom rukovanju ali šta sada.
Sve je bolje nego ručno.
Pa gledaj,,,i zredu je da sguštom delaš,,,i da se trudiš,,,i voliš kad nešto načiniš da to i funkcionira,,,.
ali meni je ža,,,kad se več mučiš da to ne načiniš kako triba,,,,ne govorim,i ovako je to lipo učinjeno,,,,ali je slabo,,jer cijevi imaju jačinu,,,,ali na poluzi do dfole,,je veliko opterečenje,,,i kad nedaj bože,,,udariš s prednjim krajem u nešto dok krcaš gnjoj,,pa bio to i kamen,,malo da stoji u zemlji,,,vidit češ da če se desit,,s...nje,,pa reko da staviš pojačanje,,,bit če bolje....
na kraju je još problem kod dizanja,,,nije bitno dali je malo ili puna korpa,,,vidija biš ovako da pomalo savija kod skakanja,,ili prelaza preko nečega,,kad se strese....:?
Pa ču ti ljepo stavit slike,,i onda sam zaključi..
U pravu si za guranje, bilo bi slabo, nisam razmisljao o tome...
Nesko, bolje ojacaj sa svih strana i ljudski, a ne da se na kraju na pola posla mora nesto prepravljati...
Gledaj nije da se trpam,,,ali neka čovik sad povari,,i načini čim bolje,,,poslje je miran,,,a ne kako kažeš,,odmah varenje,,itd..
artyman: