Toyo kaže:
bok! kupujemo traktor new holland td5030 ili td5040. zanimalo bi me za bremze. koje imate? ako uzmeš hidravlične se doplati 250 eura, za zarčne brezme da stavijo na traktor kopresor se doplati 2500 eura. a sad neznam šta je bolje da se uzme? sa hidravličnimi brezami još nisam radio i neznam kak to radi. sad imam na IMT-ju zračne bremze i sam zadovoljan. koliko ke cjena da prikolica predela na hidravlične bremze?
Imaš negdje temu hidraulične kočnice pa tamo pročitaj.
Uglavnom: kod hidrauličnih ti treba jedan jednoradni cilindar (po osovini), koji okreće ključeve u paknama (umjesto zračnog cilindra koji sad imaš), i crijevo do traktora. Nema kočenja u slučaju otkapčanja prikolice, nema parkirne kočnice(ima i to, no takav ventil na traktoru je skuplji i zahtijeva kompliciraniju instalaciju na prikolici i nije kompatibilan s jednostavnim sustavom), ne koči kad motor ne radi. Sustav je vrlo jednostavan i nekvarljiv. Nesmiješ prikolice voziti s raznim traktorima ili posuđivati tuđe (radi miješanja ulja, ali to vrijedi za sve priključke s hidraulikom).
Ako hoćeš zrak: sigurniji (pogotovo dvocjevni), većina prikolica ima zračne kočnice, možeš posuđivati... Možeš voziti kamionske prikolice.
Kompliciraniji i osjetljiviji sustav (puštanje na spojevima, blokiranje ponekih ventila...). Skuplji od hidraulike.
Ti odaberi.
Po meni, hidraulika je prikladnija ako ponekad voziš prikolicu i trebaš kočnice. Ako si stalno u transportu, onda je zrak bolji izbor.
Nazovi Tehnostroj, pa njih pitaj za informacije.