Imam se i ja za nadovezat, imam pitanje za nekog ko se razumije u NH...Radi se o ovom traktoru
Uploaded with
ImageShack.us
Znači New Holland T6080, e sad...ima jedan problem al neznam koji, pitao sam mehaničare odnosno servisere iz Agrie pa ni oni nisu znali u čemu je problem, uglavnom o čem se radi...ili kad upalim traktor (bilo hladan ili vruć) ili kad npr. miksam hranu s njim, normalno traktor stoji, vrti miksericu oko pola sata,kad je gotovo, otpustim ručnu, on u B1 ili B3 kako kad, stavim naprijed da krene i počne se gutit i ne miće s mjesta(ko da imaš uključen prvi pogon, nagaziš najjače što možeš na kočnicu i očeš krenut s njim s mjesta,ti polagano spuštaš kuplung al ovaj nikud kad ga kočiš i krepava) e tako meni i ako odma ne stanem na kvačilo traktor mi krepa što je sasvim normalno za takav slučaj...(tako se najviše zblokira ili kad je u B1 ili u B3 brzini,ponekad čak i B4)..e sad, jel ima takvih da znaju u čem je problem i kako ga riješit? :scratch Nije to nikakav STRAŠNI problem, ali pošto traktor ima godinu i pol nebi se smjelo to dešavat,samim time i traktoru od 70 i nešto tisuća eura...to se desi otprilike oko 10-15 puta u mjesec dana, pa onda šta moram napravit je ugasit traktor, ponovno ga upalit i onda je dobro...i da napomenem, to se dešava od samog početka kak smo ga kupili, ganc novog, mislio sam da će se možda kalibriranjem to popravit, ali nije, ostalo je na žalost isto...Bio bih Vam zahvalan, vjerujem da i dečki iz Agria NH :?