Pital sam vaša oba servisera koji su k meni hodali na servis, ako radiš kod njih slučajno ti znaš koja su,pa sam njih pito pošto nisam mogo nać neki normalan razlog u knjizi,nebi ih imenovao jer ce na kraju ispast,naravno, od nekog drugog nesposobni,vjerojatno dečki nezaju kad pretpostavljam da nisu ni naišli na takav problem, pa onda ak mi nemože nitko pomoć iz njihove tj. vaše firme,jbg mislim si možda neko zna u malo širem krugu...dečko moj, nadalje...da je stvar u tzv. "ZAŠTITI OD KLINACA" to bi se desilo ama baš svaki put kad krečem s miksericom jer je svaki put ista procedura,ostavim ga da miješa hranu dok ja drugim traktorom utovarivam...i nadalje,ako već želiš pomoć a ne od nekog konja pravit čitaj post kako treba,uzmi u obzir sve a ne samo ono kaj ti za oko zapadne,ako ga ne razumiješ čitaj opet jer kolko vidim izostavio si i ono najbitnije...isti problem se dešava i kad upalim traktor,evo i sad da odem van upalit ga, napravim to,otpustim ručnu,stavim ga "naprijed" da krene i puff...postoji mogućnost da se opet to isto sranje ponovi po neznam više koji put,znači, ne dešava mi se to samo kad mixam i ostavim traktor nego kad sam i u njemu,kad sjedim za volanom...čak mi se jednom desilo da sam u vožnji (znači B seriji) stavio ga u nižu brzinu i tako mi zaštekao...znači da je neki drugi problem,i već bi bilo krajnje vrijeme da se isti riješi..ja bi osobno da mi neko to napravi iz servisa a ne ja sam jer ak još na kraju nešt sjebem onda budem si sam kriv ak bude trebalo kaj novo, tako će i bit,pa onda ak naši odnosno Tomini neznaju možda znaju koji drugi pa zato to i pitam ovdje, pa ih onda ako dobijem odgovor s pravim problemom i riješenjem istog lijepo nazovem,posavjetujem se s njima pa onda nek slože da radi kako treba jer vjerujem da bi dečki znali riješit problem već bi ga i riješili bez mog "forenzičkog istraživanja" .