• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Nove prskalice

R

Ratarko

Guest
Jedan kolega je naručio Lemken 2600 litara . Stiže za koji mjesec pa ću vidjeti kako ona izgleda iako mi se ne dopada u startu samo zato što je firma Lemken a ne radi se o plugu nego prskalici :shock: ... Agromehanikina 2500 litara prskalica sa potpunom elektronskom kontrolom iz kabine i hidrauličnim granama košta 150.000 kn .

Evo slika upravljačke kutije za pomicanje grana na Agromahanikinoj prskalici .
Obrisan neispravan link.
A evo i njihove prskalice
Obrisan neispravan link.

Ono iza je Leško vučena prskalica .
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
 
J

JOSIP.1

Guest
Re: Ratarko

tu lesko sam i ja gledao, ista je elektronika (arag) i na lesko i agromehanika, jedino su ovi tockovi na toj lesko mali, obavezno veci tockovi, ne siri, vec vislji.

u svakom slucaju tih 150 000 je jos prihvatljivo, i to je sasvim odl prskalica, iako mislim da bi lesko ju napravio max 120 000, slovenci su skuplji.
 
R

Ratarko

Guest
Re: Ratarko

Ova Leško sa slike nema hidro grane i elektro regulirane ventile a cijena joj je 72.000 kn .
Agromehanika košta istu tu lovu sa tom opremom a ako ima full opremu onda je duplo skuplja ili 150.000 kn ali po mojem mišljenju malo kvalitetnija od Leško prskalice .
Grane i elektro ventili na Agromehanici , po meni vrlo kvalitetno izrađene , napokon :
Obrisan neispravan link.
 
J

JOSIP.1

Guest
Re: Ratarko

oni izradjuju samo grane i sasiju, a sve drugo kupuju cak imaju identicno bure, u svakom slucaju koja god, ali svakako prihvatljive cijene su to.

cak sam si ramisljao da je negdje nac onu rau sto su prije pikovi imali polovnu, to bi se jeftino naslo, napracit joj nove grane, sredit ju elektroniku, novo razvodje, bila bi kao nova a sve skupa nebi kostalo vise od 50-ak 000, al jebiga, uz ova kapitalna i pdv isplativija je nova.
 

Najnoviji postovi

Na vrh