A
agrotehničar
Guest
Čestitam, čestitam, nije to loše za forum samo nemoj bit prežestok, ljudi ovdje ne griješe namjerno, nego ih priča povede......... :lol:
A heb' ga demokratska država! Tak nam je i vlada izabrana! Pardajze podržavam!!! :lol: :lol: :lol:zvona kaže:Forumaši pozivam vas na prosvjed i blokadu.U vezi novoga moderatora, opet neki novi diktator došo na vrh bez izbora ovo je demokratska država . Hočemo izbore .Gdje su paradajzi da ga obojamo u crveno :lol: ... :lol:
Živio Moderator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i zaboravih čestitam.
Picek kaže:
Pa tebi neće biti problem jer imaš jednak traktor kao i moderator, samo kaj je s nama ostalima? :scratchVTZ kaže:Čestitam novom moderatoru na njegovom elanu i želji da pomogne u radu foruma! Jedino se malo pribojavam poteškoća u radu, s obzirom da Bobo preferira IMT kao superiorne traktore, iako postoje i drugačija iskustva i mišljenja nekih drugih forumaša! :lol:
ZJ kaže:Pa tebi neće biti problem jer imaš jednak traktor kao i moderator, samo kaj je s nama ostalima? :scratchVTZ kaže:Čestitam novom moderatoru na njegovom elanu i želji da pomogne u radu foruma! Jedino se malo pribojavam poteškoća u radu, s obzirom da Bobo preferira IMT kao superiorne traktore, iako postoje i drugačija iskustva i mišljenja nekih drugih forumaša! :lol:
Ne, ja imam samo pol od tvojega :lol: :lol: :lol: pa s tobom nebum imal problema (doduše, nije ih bilo ni do sadmario kaže:ZJ kaže:Pa tebi neće biti problem jer imaš jednak traktor kao i moderator, samo kaj je s nama ostalima? :scratchVTZ kaže:Čestitam novom moderatoru na njegovom elanu i želji da pomogne u radu foruma! Jedino se malo pribojavam poteškoća u radu, s obzirom da Bobo preferira IMT kao superiorne traktore, iako postoje i drugačija iskustva i mišljenja nekih drugih forumaša! :lol:
ZJ
Ti imaš skoro jednak traktor kao i ja