• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Novi URSUS

renci

Novi član
Tu od
3 Svi 2022
Poruka
1
Meni se strašno svidio, samo ja bi umjesto prednjeg utovarivača uzeo PVH i za broj šire prednje gume i klimu obavezno!

Meni su se oduvjek sviđale one serije 4514 i 5314, takvog bi jednog poželio s prednjim utovarivačem.

Ove stare serije C 335, 355, 360, te ne volim i nebi ga nikad htio imati u dvorištu, u toj klasi je IMT zakon ;)
U toj klasi je IMT zakon ako nemas za bolje tipa 335, 355, 360...ne vidim po čemu je bolji...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,716
Ursus ide na dražbu.

RYOU

Član
Tu od
31 Lis 2015
Poruka
174
Zadnjih dana tragam za dobrom ponudom traktora, pa sam naletio na "nove" Ursuse. Iznenadilo me da ima malo informacija o njima na internetu, a nisu toliko friški na tržištu. Nisam ništa pametno saznao osim da je na njima Perkins motor i Carraro mijenjač. Ne pamtim ni da sam vidjeo ili čuo da netko ima novog Ursusa. Ima li netko od vas kakavih informacija, i ako nema zašto nema...? 😁

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Jeste, to je taj.

O traktoru nemam pojma, ali o trgovcu ni jednu dobru čuo ni pročitao nisam.

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh