Njoko
Dobro znana faca
- Tu od
- 9 Lis 2010
- Poruka
- 1,635
Daj link od te nove teme, pa da to riješimo....
http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=21504
Daj link od te nove teme, pa da to riješimo....
Znam, ali na nekim drugim forumima nemožeš poslati pp dok se ne napišeš.a čuj, mi blokiramo koliko možemo, jedino ih zaja može blokirati da više uopće ne dolaze na forum, a jbga takvih je puno, pa treba vremena...
Znam, ali na nekim drugim forumima nemožeš poslati pp dok se ne napišeš.
Ajde vi lepo uradite da nemože svako da otvori novu temu!
Nekako to ograničite, sa određenim broja postova 10, 20, 50, 100...
Jer obično bude ovako= novi član se registrira, i naravno nestrpljiv, jer ima neki problem, i otvara novu temu...dobije odgovor, i nema ga nikad više!
Tako se nagomilaju mnogo istih otvorenih tema, koje bi mogli ići pod jednu temu! Pa posle moderatori imaju posla do bola!
Tako da nov član, dok provede izvesno vreme na forumu, i dok postigne broj postova...on će znati mapu foruma, i mesto gde postaviti određeno pitanje!!!
:weedman:
Neznam? ja neotvaram bez veze kada sam otvorio temu tražio tražio i onda slučajno na google slikama na 30 str nađem sliku zanon pomićnog hidrauličnog diska i eto zamolio moderatora da prebaci u temu gdje će biti prepoznao taj stroj a ne gdje sam ga našao hidraulične pumpe
Nadam se da nisam nikoga uvrijedio,a takvih tema 1000 gdje netrebaju biti.
nisi jedini i sam sam isto napravil,kad se sjetim da je bilo 160 stranica IMT i sve ih pročital,i hrpu drugih prije nego sam se opče registriral na forum.
pogledaj sa desne strane ti piše tko je moderator u temi kad otvoriš forum.
a za povrtlarstvo je Bobo,a boji se da bude to malo pričekalo ima dosta posla a on radi još druge stvari na forumu i sam je u temi.
pa upravo zbog toga kaj si sad napisal ima takvih tema 1000...
ljudi, jel teško uzeti pola sata vremena pa pročitati pravila foruma???
pa ja sam mjesec dana bio tu kao gost, prije neg kaj sam se prijavil, eto da vidim kak forum diše i kak sudjelovat na njemu...
Imam jedan prijedlog za sve moderatore pošto niste u mogućnosti stalno visiti na forumu imate i svog posla a dok pročitate sve prođe vreme itd. Zašto ne napravite da vas na neki način mogu članovi koji su zainteresirani da forum dobro radi mogu upozoriti npr. ta tema taj post i tako nebi morali da čitate cjelu temu a mogli bi brzo da djelujete i vodite temu sa manje potrošenog vremena.