• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Obavijest moderatoru i adminu

V

VOJVODJANIN

Guest
Nije me briga za politiku, ali mi se čini da član drmr ide u pogrešnom pravcu.

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Nije me briga za politiku, ali mi se čini da član drmr ide u pogrešnom pravcu.

daj link na neprimjereni post ako misliš da je neprimjeren

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
zašto bi on išao u krivom pravcu??
šta je loše rekao?

velikoj većini ovdje vjerujem da nije drago zbog ovakvog ishoda, a vi ostali se pokrijte po ušima i šutite...

svaka rasprava na temu HAAG će biti obrisana i neće se na forumu pisati o tome...
ovo je poljoprivredni forum, pa neka tako i ostane....

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,155
nije problem ako moj avatar se ne uklapa ovdje ja ga odmah mijenjam

naravno da me politika ne interesuje , interesuje me u neke komične svrhe kao španska serija i ništa ozbiljnije od toga

nemam ništa protiv da čovjek u avatar stavi šta god želi što ga identifikuje sa time , bilo šta nije problem

ali imam protiv da u avataru bude takav lik ili ličnost , ne bih dalje da polemišem oko toga jer takvoj raspravi stvarno ovdje nije mjesto
ako ćemo stavljati takve ljude u avatare vjerujte mi da imam i ja staviti avatar koji se skoro ništa ne razlikuje od ovoga , bar osuđenika imamo koliko nam srcu drago
ovo je POLJOPRIVREDNI forum i tako ga ja shvatam i biće mi drago ako ostane tako , do sada je sve funkcionisalo na multinacionalnoj osnovi , nema razloga da se vraćamo u kameno doba koje je nadam se prošlo i nikada ne došlo

B

BAGERISTA

Guest
Po meni,,nije ni malo uredu,,da se takve stvari ovdje stavljaju,,ili se vodi bilo koja rasprava,,,,,,oko toga,,,a ako se lovite na ono ča je drmr,napisa,,nije mijesto za to,,,ali opet nije niš ni loše mislija,,,pa sad nek tumači ko kako oče..........:(
ja čoviku ne zamijeram,,,,niti bilo kome......

Svako je mišljenje dobrodošlo,,,pa i neko oko zajbancije,,,,,samo nije mijesto namijenjeno politici,,na ovom forumu...

A avatar,,,nek ima ko kakav oče,,,jer inače nikad kraja,oko ove rasprave......

wwuki5

Član
Tu od
6 Velj 2010
Poruka
488
privatna poruka

Imam problem sa privatnim porukama . Ustvari ne mogu ju nikome poslati već nekih dva mijeseca. Dali je moguće otkloniti taj problem ? Unaprijed hvala...

ps. Zbaliji je jedna pp. prije dva tri tjedna prošla ali drugima nije išlo ...

Posljednje uređivanje:

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
a jel ti uključena opcija.
otiđi na korisničku ploču,nađi s ljeve strane postavke i mogučnosti klikni uredi opcije,obavjesti o porukama.i stavi kvačicu na primanje i slanje PP.
ovak ti treba bit.Ukoliko ne želite slati ili primati osobne poruke, možete taj sustav isključiti. Omogući osobne poruke.

i na kraju spremi promjene.

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
bla bla bla, pošto vodim grupu šumari a kapacitet albuma nam je ponaosob 70 slika, meni je to malo a pošto slike od drugih članova stavljam sam nikako mi ne uspijeva kopirati url slike i da ju učita u album grupe nego ju moram skidati i postavljati u svoj album pa tek onda u grupu!?!?:confused:
P.S-pošto smo najslikovitija grupa, po broju članova 3 na listi, teme i razglabanja nam nisu jača strana jer sve riješavamo u ŠUMARSTVU ali zar nismo za neku malu pohvalicu:?:

Posljednje uređivanje:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,155
wuki da ti nije možda puno sanduče ?
ukupan broj PPova je 300 , računa se inbox+outbox

karabaja
ovo će uskoro biti šumarski forum a ne poljoprivredni :lol:

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
e savo pa to je taj dio godine,poslje jurjeva bude sam o sjetvi.

wwuki5

Član
Tu od
6 Velj 2010
Poruka
488
Poruku imam samo jednu od Zbalije ostale sam pobrisao prije.
Opcije sam postavio prije a i sad sam provjerio sve je u redu i uključeno ...ali kad ih pšaljem ne odu do primaoca.

Evo sad sam probao ponovo i Moderatoru žutom je otišla a drugom kolegi nije , pojavi mi se ova obavjest:
Your options are configured to accept private messages only from your contacts. Therefore the following users will be unable to reply:
Maxel
To send the message anyway, check the checkbox below in the Additional Options section, otherwise remove these users' names from the recipients list.

a jel ti uključena opcija.
otiđi na korisničku ploču,nađi s ljeve strane postavke i mogučnosti klikni uredi opcije,obavjesti o porukama.i stavi kvačicu na primanje i slanje PP.
ovak ti treba bit.Ukoliko ne želite slati ili primati osobne poruke, možete taj sustav isključiti. Omogući osobne poruke.

i na kraju spremi promjene.

Posljednje uređivanje:

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
zato kaj ti je uključeno da samo od prijatelja primaš poruke,a pitanje je dali i taj kolega ima uključeno primanje poruka.

wwuki5

Član
Tu od
6 Velj 2010
Poruka
488
zato kaj ti je uključeno da samo od prijatelja primaš poruke,a pitanje je dali i taj kolega ima uključeno primanje poruka.

Pa vjerovatno da je tako , , hvala na savjetu...

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
karabaja
ovo će uskoro biti šumarski forum a ne poljoprivredni :lol:

savo svojima se smiješ:evil:, malo nas je al nas ima nije važno srušit čemo drva svima:supz:, možda su po meni malo ogranićene voditeljima grupa manipulacije sa grupnim albumom ili ja nisam skužio opcije-nisam ih vidio ako postoje, naime po meni ne bih bilo iz gorega mogučnost stvaranja tematskih albuma unutar grupe...samo kažem

P.S-savo daj ih malo kupi da nam zviznu neku pohvalu za slikovitost grupe, te po meni tema šumartvo ima nekolicinu aktivnih i kvalitetnih članova te padobrance i provokatore ali znaš ti s njima:axe: pa za aktivne i kvalitetne koja javna pohvala, a možda i među glavnim temama da bude pohvala-stočaru...,šumaru...,rataru... te da mu to ide u reputaciju, što se tiće pohvala one bih bile od moderatora teme, admina i vas upravitelja foruma-što bih ujedno i pokazivalo koliko ste vi aktivni i koliko nas pratite i držite na oku:supz:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,155
smatram da nema potrebe razvijati neki takmičarski duh izmedju pojedinih oblasti , cilj foruma nije to , nego da podijelimo znanje i valjda nešto naučimo

šumarski dio me čak i malo iznenadio kolikičinom članova i kvalitetnih tema i postova :prayer:
teško je da ga uporedjujem sa nekim drugim dijelom foruma jer ja ne pratim ništa više od šumarstva i mehaničke radionice , niti ima potrebe za nekim poređenjem

a budi siguran da se svaki dio foruma prati , malo teže ali ipak se postiže ;)

a na kakve tematske albume misliš ? pojasni malo .

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
evo sad dajem čisto banalan primjer jedan album-
savina home made sprave, drugi album razvitak hrvoja, pa da više ne budalim...

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
možete li nešto učiniti da se OT sa tema brišu jer im tamo nije mjesto.

Najnoviji postovi

Na vrh