• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Obavijest moderatoru i adminu

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
čovjek se uči dok je živ i na kraju umre a da nije sve naučio.

Bosonoga

Član
Tu od
30 Ožu 2010
Poruka
469
Nije moje da se miješam ali ne mogu da ne reagiram. Koliko sam primjetio na forumu mnogi pišu psovke i neprimjerene riječi. Ipak je ovo javni forum i mnogi ga gosti pregledavaju. Te tako mislim da bi se trebalo povesti više računa o jezičkoj kulturi na forumu. Neka moderatori i administratori pođu da odlučnije obavljaju svoje funkcije. Znači da se nikome ne gleda kroz prste počevši prvo od mene pa nadalje.

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
Mislim da polako dolazimo na ono što bi trebalo biti i kako bi jedan forum trebao izgledati.
Ni po babu ni po stricu i doćićemo do cilja.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,937
Nije moje da se miješam ali ne mogu da ne reagiram. Koliko sam primjetio na forumu mnogi pišu psovke i neprimjerene riječi. Ipak je ovo javni forum i mnogi ga gosti pregledavaju. Te tako mislim da bi se trebalo povesti više računa o jezičkoj kulturi na forumu. Neka moderatori i administratori pođu da odlučnije obavljaju svoje funkcije. Znači da se nikome ne gleda kroz prste počevši prvo od mene pa nadalje.

s ovim se u potpunosti slažem s tobom...ipak treba malo pripazit što se piše...

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
Mislim da polako dolazimo na ono što bi trebalo biti i kako bi jedan forum trebao izgledati.
Ni po babu ni po stricu i doćićemo do cilja.

:prayer::prayer::prayer::prayer:
slažem se u potpunosti.

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
moderatori i urednici

imali mogućnosti da se na forumu uvede rubrika odnosno podnaslov"odgovor na moje postove" kao što je to bio slučaj sa starim forumom? jedna klik i svi se postovi izlistaju na kojem smo pisali u zadnje vrijeme. jer piše se puno pa dok nađeš sve teme treba ti vremena.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,155
ne razumijem , šta fali opciji ''današnje poruke''

rajnski

Član
Tu od
22 Svi 2010
Poruka
184
pa vidiš na korisničkoj ploči teme u kojima si učesnik i u kojima ima novih postova

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,155
nefali ništa ali nisam ja učesnik u svim "današnjim" porukama

nisi , ali imaš one zelene kvakice u temama gdje si učestvovao ili se se ''preplatio'' na njih , u to gledaj ako te ne interesuju ostali postovi

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
klikni na korisničku ploču i pokazat če ti se samo teme u kojima ti učestvuješ.to ti naj jednostavnje.

B

BAGERISTA

Guest
Imamo jednog člana,koji je zabija pasvord,,,ili možda još ča:confused:,,,dali mu neko more pomoč,,,jer se nemože spojit,niti sam riješit problem.......

Član je ,,,,mario65,...
Ako je moguče,riješite to,da kolega more doč na forum..

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,955
Imamo jednog člana,koji je zabija pasvord,,,ili možda još ča:confused:,,,dali mu neko more pomoč,,,jer se nemože spojit,niti sam riješit problem.......

Član je ,,,,mario65,...
Ako je moguče,riješite to,da kolega more doč na forum..

Da, kako da mu pomognem, on je registriran član, ako nezna lozinku ili iz bilo kojeg razloga lozinka ne radi, ima gumb za ponovno slanje lozinke. Ako mu lozinka ne dolazi znači da njegov email sprema poruke sa poljoprivrednog foruma u spam, dakle treba otići na npr. iskon webmail i pogledati u spam box.
Ako ni to ne može, onda neka mi pošalje novu email adresu na privatnu poruku pa ću mu poslati lozinku.
U stvari mogu i tebi poslati lozinku ako si u kontaktu sa njime. Bez obzira na to neka mi pošalje neku kulturnu email adresu da je promjenim u njegovom profilu, jer i dalje neće moći primati email sa foruma na sadašnju e-adresu.
Javi na PM.

B

BAGERISTA

Guest
Da, kako da mu pomognem, on je registriran član, ako nezna lozinku ili iz bilo kojeg razloga lozinka ne radi, ima gumb za ponovno slanje lozinke. Ako mu lozinka ne dolazi znači da njegov email sprema poruke sa poljoprivrednog foruma u spam, dakle treba otići na npr. iskon webmail i pogledati u spam box.
Ako ni to ne može, onda neka mi pošalje novu email adresu na privatnu poruku pa ću mu poslati lozinku.
U stvari mogu i tebi poslati lozinku ako si u kontaktu sa njime. Bez obzira na to neka mi pošalje neku kulturnu email adresu da je promjenim u njegovom profilu, jer i dalje neće moći primati email sa foruma na sadašnju e-adresu.
Javi na PM.

Ok,,,,reči ču mu,,pa neka se čuje s tobom.........
Zahvaljujem....:p

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ovih dana mi nestalo nekih postova , to i nije loše ako znamo da sam i sam zazivao bolji aganžman moderatora .
Problem je tijih postova kaj su obirsani , nitko ne voli da mu se postovi brišu .Da se mene pita moderatori ne bi imali mogučnost brisanja postova .
Postove koji ne spadaju u temu treba premjestiti , a postove čistog spama premjestiti u svrsishodno smeće , isto tako i s temama koje neki moderator misli maknuti .
Dosta bi muka bilo prišteđeno da je tako limitirana moć modertora .
Sjetimo se ursusa , i još nekih tema koji se nestale .

Isto tako molim administratorsku svitu da razmisli o podešavanju foruma kako se postovi ne bi mogli editirati nakon nekog vremena .
Osjetio sam na koži kako to zna biti neugodno , evo i neki dan tražim post za koji znam da je postojao ali ga je autor preuredio . opcija editiranja mora biti max 15 min. za slućaj da netko napravi neku pogrešku u pisanju ili sl.
Editirati postova nakon 2 god nema smisla , to je svojevrsni vamdalizam kojeg treba blokirati .

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Isto tako molim administratorsku svitu da razmisli o podešavanju foruma kako se postovi ne bi mogli editirati nakon nekog vremena .
Osjetio sam na koži kako to zna biti neugodno , evo i neki dan tražim post za koji znam da je postojao ali ga je autor preuredio . opcija editiranja mora biti max 15 min. za slućaj da netko napravi neku pogrešku u pisanju ili sl.
Editirati postova nakon 2 god nema smisla , to je svojevrsni vamdalizam kojeg treba blokirati .

slažem se s ovim, i ja sam za :)

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
zasto je tema o oranju zakljucana?
hoce li se otkljucati ili ce se napraviti nova tema?

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
Čini mi se da sat kasni 2 sata.
Ajde da neko malo baci oko,jer već živcira pomalo.

Posljednje uređivanje:
Na vrh