• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Objekti - Šupe za smještaj traktora i mehanizacije

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,155
Ima li još salonitnih ploča za kupiti?
Ima ih i u prodaji ali ove su već korištene. Znaš ti mene ja ništa ne kupujem , samo recikliram. 😉

• Like
Reactions: ZJ

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,540
To su one ondulin ploče? Ako jesu, smeće žešće i to ne bih preporučio ni najgorem neprijatelju.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,082
A u čemu je problem sa azbestnim pločma?
Zaboravite na azbestozu. Od toga su oboljevali radnici u tvornici gdje se radilo sa azbestom

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,945
To su one ondulin ploče? Ako jesu, smeće žešće i to ne bih preporučio ni najgorem neprijatelju.
Mislimda ne, materijal za ondulinke je bil sličan materijalu za šindru.
Smeče, imal sam ih....

A u čemu je problem sa azbestnim pločma?
Zaboravite na azbestozu. Od toga su oboljevali radnici u tvornici gdje se radilo sa azbestom
Trebaš?
Ima ZJ, a nezna kam bi sa njima. Poznavajuči ZJ-a mogel bi na odvozu i zaraditi :giggle:

sproject

Član
Tu od
25 Sij 2019
Poruka
48
Imam jedno pitanje nevezano za šupe, ali je za dvorište. Dal' je koji forumaš možda u zadnje vrijeme pravio kapiju, tj. konkretno mi treba kapija od kuće do kuće, nekih 7 metara širine.
Ako tko ima ideje, kako najjednostavnije izvesti tu kapiju? Radi se o dvorištu za strojeve, tako da, ništa specijalno, ali da služi svrhu

Pogledaj ovaj kanal.. ima par videa na tu temu...

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,082
Od ta dva video, korisno je tek nekoliko sekundi! :mad: :poop:
1. što će mi miješanje betona
2. priprema za zavarivanje, zavarivanje i bušenje!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,720
To je ono kaj je efektno za vidjeti i čini minute u filmu...bez sadržaja

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,945
To samo kolega forumaš malo reklamira svoj kanal nebi li kapnul koji klik više.

Najnoviji postovi

Na vrh