• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Objekti - Šupe za smještaj traktora i mehanizacije

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,140
Ima li još salonitnih ploča za kupiti?
Ima ih i u prodaji ali ove su već korištene. Znaš ti mene ja ništa ne kupujem , samo recikliram. 😉

• Like
Reactions: ZJ

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,491
To su one ondulin ploče? Ako jesu, smeće žešće i to ne bih preporučio ni najgorem neprijatelju.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,905
A u čemu je problem sa azbestnim pločma?
Zaboravite na azbestozu. Od toga su oboljevali radnici u tvornici gdje se radilo sa azbestom

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,775
To su one ondulin ploče? Ako jesu, smeće žešće i to ne bih preporučio ni najgorem neprijatelju.
Mislimda ne, materijal za ondulinke je bil sličan materijalu za šindru.
Smeče, imal sam ih....

A u čemu je problem sa azbestnim pločma?
Zaboravite na azbestozu. Od toga su oboljevali radnici u tvornici gdje se radilo sa azbestom
Trebaš?
Ima ZJ, a nezna kam bi sa njima. Poznavajuči ZJ-a mogel bi na odvozu i zaraditi :giggle:

Najnoviji postovi

Na vrh