• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Obrada zapuštenog zemljišta

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,439
Nije. Za primjer probali smo čupati sa dva Zetora duplaka nije išlo ili su pucali.

JamesDouglas

Novi član
Tu od
4 Svi 2025
Poruka
9
Imam zemlju na području gdje su oranice, ali jedan dio zemlje od 600 m2 je zarastao u grmlje, šikaru, ima i sitnih stabalaca sa tankim deblima. Budem li to pilao sa trimerom imat ću posla preko glave. Zato sam mislio da se to obavi sa strojem.

Zna li netko koliko u Zagrebu košta da se uništi to grmlje i gusto raslinje, ali bez da se ruše stabla. Velikih stabala nema puno, ali ne bi htio da ih se posječe. Mislio sam da se skine grmlje i ta mala divlja stabalca, ali da se uništi i korijenje pa da ne naraste odmah ponovo, nego da mogu tu zasaditi djetelinu ili nešto drugo što će spriječiti da tu opet nastane šuma striborova.

Kome da se obratim i koliko se kreću cijene ovakvih radova u Zagrebu? Što trebam tražiti od firme koja se ovim bavi? Da li se to zove malčiranje i frezanje ili nekako drugačije?

Najnoviji postovi

Na vrh