• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

OLT plugovi

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,797
ak ti je plavi 16 cola ima lemeše...samo je pitanje dal budu ti rupe pasale...meni nisu pasale pa sam moral nositi kovaču kaj mi napravi nove rupe...
@Zetorboy ja sam samo gore navaril prsa...nisam ih stavil u 2 djela na posavcu 2x10...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,561
Izmjeri razmake rupa, pa onda u potragu, u neki lokalni dućan, gdje možeš zamijeniti ili dobiti novce ak ne paše.

Za toga velikoga možda pašu ovi:

ili ovaj:

ili ovaj:

Za maloga, PTO2, ovaj:

ili ovaj:

Prsa se ubacuju kad se podere prvi dio daske, inace je u komadu u orginalu daska.
Razmem, no kam se zašarafi ostatak daske i na koji način (treba izbušiti rupe i napraviti firkante).

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,561
Niš' od toga. Ak ne paše iz dućana (za tu cijenu), nema se računa zafrkavati.
Metar u ruke, napravi skicu i onda po dućanima.

Najnoviji postovi

Na vrh