• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

OLT plugovi

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,598
Bitan je razmak izmedu spica...ako je 25 onda je 10 cola...imam takav doma...lemes je duzi ali ti nist ne znaci osim da prvu brazdu malo povecas ali onda nebude jednako oral...
ja na oltu 16cola jedna brazda isto imam.duzi lemes pa ga mogu bez problema razvuci na 45cm iako bu trebao orati 40cm i sve lijepo pobere, nist ne ostane...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,598
Ja inace nisam bio zadovoljan s tim plugom jer mi djeluje ko da drugu brazdu samo nasloni a nee da ju okrene...zato sam rade presao na jednu brazdu 16 cola...

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,138
Ja moram reći da sam zadovoljan, ako je dobro podešen prema terenu savršeno okrene i prvu i drugu brazdu, barem je tako kod mene, tako da nemam primjedbi.
Za jednobrazni plug ne mogu dati komentar jer ih nisam nikada koristio, na kraju krajeva važno je da si ti zadovoljan i da imaš urednu brazdu.

Najnoviji postovi

Na vrh