• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

OLT plugovi

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,140
Da, kao što sam i ja spomenuo u prijašnjim postovima, ako je dobro podešen jako lijepo okreće obje brazde.
A i ovdje kod tebe je lijepi ravni teren i lakša zemlja, tako da ne vidim da bi tu trebalo biti ikakvih problema.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,619
Sve ok, ako imaš pločicu onda je to to...mislio sam da možda nemaš pa zato pitao...
nznm, čudno da ne paše onda po dimenzijama...

Posljednje uređivanje od moderatora:

Marw

Novi član
Tu od
22 Pro 2020
Poruka
13
Hm, da....uglavnom od alkara ne paše, katastrofa kako to stoji na njemu...potražit ću dalje, možda uspijem pronaći...

Posljednje uređivanje od moderatora:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,965
Veliš, Slavonac II.
Kasnije su malo miješali imena i komponente, tak da provjeri da nema iste daske kao Posavac, a onda i ista željeza, s tri rupe.

Na vrh