• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Općenito o poticajima i potporama

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,958
@Moslavka,

pokušaj to sagledati s njihove strane. Kod tebe su sa svime upoznati. Imaš sve uredno i ne trebaju tražiti ništa dodatno niti se zamjerati pisanjem kazni.
Ako ti zbog njih kasne potpore, zamoli ih da dogodine dođu malo ranije. ;)

Moslavka

Novi član
Tu od
26 Stu 2024
Poruka
26
Pa to mi i je uzasno što radi toga kasni potpora i do par mjeseci

Posljednje uređivanje od moderatora:

avialias

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2011
Poruka
563
Pa to mi i je uzasno što radi toga kasni potpora i do par mjeseci
Nama su rekli da nam dolaze jer su nam ovce čiste i nigdje nema blata u dvorištu i da se ovce daju izbrojati s brijega i ne moraju hodati puno i tako da što se brinemo kada je sve uredu. i da oni moraju pregledati određeni broj grla a posto je kod nas bilo 130komada ovaca to naprave na jednom mjestu i ne putuju naokolo.

Mi slušamo i ne vjerujemo.

Bili su nam tri godine za redom i kad su to rekli , stari ih sprašio iz dvorišta i rekao im ako se ne pojavljuju više ili će ih tužit i prijaviti ministarstvu za uznemiravanje posjeda i nije ih bilo sljedeće godine.

gorjanac

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2008
Poruka
110
Jel ima netko iskustva s EZP mjerom. U agenciji su mi izradili tablicu na način da se dužina rubnih pojaseva duž vodotokova množi s 9 umjesto s 15 koliko je po zakonu od 2024 i 2025 god. Da bi ostvario pravo na tu mjeru moram imati 10% površine u EZP-u.

Hobi123

Novi član
Tu od
25 Sij 2025
Poruka
11
vlasnik parcele je vec dao tu parcelu osobi na koristenje, sada bi je dao meni ali ne želi prvoj osobi prekidati ugovor nego ceka da istekne, moze li napraviti ugovor o koristenju sa mnom bez prethodnog prekidanja, ili prvo mora prekinuti ugovor prvoj osobi pa tek onda meni potpisati

Najnoviji postovi

Na vrh