Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Pa čovječe, postavi već jednom neko konkretno pitanje!!!
Kojeg Case-a i kojeg Carrara?
Kakvog? Normalnog ili uskog?
Koliko snage?
Kaj od opreme?
Kaj buš delal?
Za kaj ti treba?
Najprije ti napiši kaj hoćeš, a onda ti bumo rekli kaj te zanima?
Ovak kak se ti raspituješ, možeš odabrati jedino Zetora ili IMT-a (nema opcija) :lol:
Slažem se da je svaka lipa plaćena Ali što se dobije za dva brda lipa? Mislim naspram konkurencije? Sviđaju mi se, gledao sam neke modele, ali cijena...
gle ja sam se dvoumio izmedju ferrarija cobram rs50 i antonio carraro s5500v,,,sta da ti kazem da je carraro tezi 300kg
da ima ZF mjenjac naspram nekog talijanskog krsa na ferrariju,,,evo mogu ti dati broj od cojeka sto ima ferrarija,,,u 3 godine 2 puta je mjenjo neki zupcanik na mjenjacu,,,
jedino u motor nisam siguran koji je bolji ferrari ima 4 cilindra 2200ccm LOMBARDINI
a antonio carraro isto 4 cilinda 2216ccm PERKINS,,obadva su 48KS