Ja i supruga smo se danas, na žalost uvjerili, da se obistinjuju moje tzv "crne slutnje". Moj najnoviji susjed još nije povadio sve svoje trsove, a ne misli ih uzgajati, a niti ih štiti. Uz to kad mu sine u glavi on kosi i flaksa i tako sada naš prvi red trsja, pokraj njega, ima peronospore. Znao sam da bi nam se to moglo dogoditi, svejedno sam žalostan. Unutar trsja redovi su nam uglavnom max zdravi. I onda naš red pokraj uzdužnog puta prema dolje, jednako tako pokazuje peronosporu. Tipovi mi dok me nema nadobudno flaksaju "grivu" susjed ima invanzivnu živicu pa ju štuca, pa flaksa i hebu me ko sansku kozu 😥😥😥. Unutar trsja je sve OK, samo ti njihovi fasaderski radovi, ma užas jedan.
Trudim se kvalitetno kupiti, špricati i raditi, ali susjedstvo mi ide "u vražju mater". Sad je i ispod našeg kupio nekakvi dečec koji dela u Njemačkoj, koja mi korist kad je sve i dalje max zapušteno. Neki dan je suprugu dobro šokirala nekakva zmija malo preko 1m dužine, sunčala se na susjedovom tzv pločniku i onda otpuzala u susjedovu prašumu. Badava ja špricam, frezam, kosim, flaksam kad oni o svemu tome nemaju pojma i ne žive po pravilima vinogradara...
Popustila mi od vručine kočnica u mozgu, ali evo stao sam, više ne tipkam.
Trudim se kvalitetno kupiti, špricati i raditi, ali susjedstvo mi ide "u vražju mater". Sad je i ispod našeg kupio nekakvi dečec koji dela u Njemačkoj, koja mi korist kad je sve i dalje max zapušteno. Neki dan je suprugu dobro šokirala nekakva zmija malo preko 1m dužine, sunčala se na susjedovom tzv pločniku i onda otpuzala u susjedovu prašumu. Badava ja špricam, frezam, kosim, flaksam kad oni o svemu tome nemaju pojma i ne žive po pravilima vinogradara...
Popustila mi od vručine kočnica u mozgu, ali evo stao sam, više ne tipkam.