• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Općenito

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
Bome mogu ti reći jedan od najzdravijih vinograda koje sam vidio ove godine.

Jesi ga slikao iz dobrog kuta ili je cijeli takav?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Jesi ga slikao iz dobrog kuta ili je cijeli takav?
V jutro dišeče gda bregi su spali 🎵 🎵🎵:).
Danas u jutro, dok još nije navalila vručina smo bili u goricama ja i supruga, bačve se treba obilaziti, zar ne ;).
Nisam ništa namještao kut slikanja, nisam ni danas, ali sam sad okinuo desetak fotki na različitim mjestima. Neka Vas ne zbune bijeli PVC kolci, ima ih kod mladih trsova 100 kom, da ne bi bilo da hodam u krug oko istog trsa i škljocam slikice ;).

Pa eto, ako netko želi i ima volju to gledati, može danas imati virtualnu šetnju po mojem trsju:
IMG_20230718_100039.jpg
IMG_20230718_100044.jpg
IMG_20230718_100051.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
IMG_20230718_101815.jpg
IMG_20230718_101823.jpg
A poslije mojeg fotkanja trsja smo skoknuli par klijeti dalje, pozdraviti naše prijatelje, koji se od ranog jutra trude završiti betoniranje škarpe, prije nego im postane previše vruče 👌
IMG_20230718_102652.jpg
Dobri su, blizu su kraja betonaži.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Ma meni je palo jako malo, možda nešto više od jutra.

Ljudima je palo preko 10ha, šta sad tu reći i napraviti... 60% ljudi će vaditi vinograd jer se ne isplati dizati, armatura u vinogradu, ako niste znali spada u dugotrajnu imovinu i nije osigurano bez obzira na važeću policu osiguranja od oluje, a što ta oluja može napraviti vinogradu? Ništa, ali armaturi, sjebe je totalno i šta sad, nemaš pravo na odštetu...

Samo ne treba kukat i srat, treba radit, propast ćemo i ovako i onako

Najnoviji postovi

Na vrh