• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Općenito

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ma ne sredim se, samo velim za sad je sve ok. Ali to ne znači da nebude propišal dihtung. Ali probaj si napravit dihtung od teflona, kupiš ga pol metra 5mm debeloga i zacrtaš i zrežeš, to bi bilo pp meni dobro.
Po tebi bi to tak bilo, jer je tebi tako sada milo...ali
ne čitaš me pažljivo :cry: , da sam ja puno i bezuspješno eksperimentiral s tim;
nema veze,
svijet ide naprijed s mojom špricom i bez nje.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Po tebi bi to tak bilo, jer je tebi tako sada milo...ali
ne čitaš me pažljivo :cry: , da sam ja puno i bezuspješno eksperimentiral s tim;
nema veze,
svijet ide naprijed s mojom špricom i bez nje.
Ali jesi probal teflonom?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Zakaj je teflon bolji od ostalih brtvenih materijala za poklopac na šprici?

barac

Član
Tu od
13 Tra 2019
Poruka
90
I ja sam jucer tri vure štucal i podbiral svojih 312 komada ,istina bog da sam isel na zasluzeni gemišt nakon svakog reda al da nisam bi zgorel kak luk na mašči.. jedino kaj vidim da sam na dobitku kaj se špricanja tice jer se sednem na svog tomicu i sve skupa s pripremom nekakvih trifrtali vure i onda opet gemiš. A ove muke po atomizeru fala bogu nema vec tri leta i mogu vam reći da sam se preporodil. Pozdrav svim vinogradarima i ostalim trudbenikima.

barac

Član
Tu od
13 Tra 2019
Poruka
90
Kupljenec s obzirom na situaciju i kak ti je vinograd zgledal to ti sad super,ni pri meni nema baš preveč grozdja. Slabo se zavezalo,cvatnja je bila katastrofa..

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
jedino kaj vidim da sam na dobitku kaj se špricanja tice jer se sednem na svog tomicu i sve skupa s pripremom nekakvih trifrtali vure i onda opet gemiš. A ove muke po atomizeru fala bogu nema vec tri leta i mogu vam reći da sam se preporodil. Pozdrav svim vinogradarima i ostalim trudbenikima.

Ako ti nije problem poslikati to kaj kopcas na tomeka, bil bi zahvalan,,, ;)

barac

Član
Tu od
13 Tra 2019
Poruka
90
Nema frke gospon Plemeniti,sutra bu slika ,malo prije sam došel s posla tak da mi se nejde u garage.. a malcer je došel na pocetku ove sezone i mislim da vredi svake kune.. Da li je bilo tuče pri vama prek save?

Najnoviji postovi

Na vrh