Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Ovo mi se jako sviđa kaj je sve po starinski😊
To ti prazna voža? I ova hiža iza je tvoja, klet?
To ti prazna voža? I ova hiža iza je tvoja, klet?
Kad g. Kupljenec "farba", da ja probam pogoditi odgovor - na svima tima (PRC) poklopci puštajuPusta li na poklopac rezervoara?
Imaš sve pofrezano?
Ne pušta ništa. 😉
Gospon plemeniti znate da se ne pije dok se šprica
Dojdi i pogle ak pušta, ak najdeš da pušta dam ti ju😉
Ja sam jednu takvu "zelene boje" kupljenu u Mađarskoj potrošio, kupio sam onda u ZG drugu "crvene boje", prije cca mjesec dana mi je na njoj zviznula sviječicu, abrajsala "sam tak" z navoja. Del sam drugi, rezervni, rabljeni cilindar i pičim dalje.
Možeš mi ju odmah donesti, jer sve te puštaju. Ne pomaže im previše niti debeli namaz vazelina na navoj, zato nemoj, nemoj molim te...
Jeftina je, vrijedi svake lipe - točno. Da nije svemirski brod - nije, da s njom pošpricamo - pošpricamo, ali da ne pušta - pušta, neshvatljivo i previše.
Ja sam jednu takvu "zelene boje" kupljenu u Mađarskoj potrošio, kupio sam onda u ZG drugu "crvene boje", prije cca mjesec dana mi je na njoj zviznula sviječicu, abrajsala "sam tak" z navoja. Del sam drugi, rezervni, rabljeni cilindar i pičim dalje.
"Spominam se i kroz život družim" sa stotinama ljudi, nemaju baš svi šprice Štilovke.
Imaju i sve te koje kakve made in PRC, bez obzira da li su vilageri, štrausi, grashopersi (namjerna mala slova). Sve je to jednostavan, a jako uspješan kineski motor i hrpa nekvalitetne plastike. Koliko para toliko muzike. (Ja sam recimo mojoj pumpu za škropivo demontiral prvog dana, odmah poslije špricanja dvadesetak voćki. Ja i dalje špricam sve te voćke i desetak metara u zrak i bez te pumpe.) Ne bi ti napisao da mi nisu poznata bezbrojna iskustva s tim modelom.
Sve je to isto, jeftino, a dovoljno dobro sranje, da si pošpricamo to što imamo, a da ne bankrotiramo radi strojčeka.
Za sad niš nisam diral osim onoga vanjskoga šlaufa kaj ide iz posude na ručku. To kad sam kupil špricu nije ga bilo, pa kasnije došel.Prije pofrezano sad samo sa strugacem postruzem da neidem u dublju obradu,,,
A kaj da ti recem kad ti je vec sve receno,,,
I ne pijem ja vec se okrepljujem,,,
Imam ja jednu takvu al pusta (pas joj mater) zato sam i pitao,,,
Inace neznam niti jednu a da ne zajebava,,,
Jesi nesto kemijao ili originalno ne pusta?
Oho, polako kolega, g. Kupljenec. Evo ja budem preformuliral moju izjavu: od naših 100 takvih šprica svima pušta na poklopcu rezervoara za škropivo, osim tvoje. Ti si bio sretnik kao i dobitnik na lutriji, čestitam ti i stoga sad moraš zaista uživati dok s njom špricaš, jer večina nas vlasnika tih sranja ti je usrana, pardon, mokra od škrpiva koje curka ispod navoja poklopca po leđima.Kak ti znaš nek ja bolje u kakvom je stanju moja šprica? Ajde mi to objasni? Mislim ak velim da ne pušta onda ne pušta, a dal bude i kad počela puštati ja neznam.
Kolko ti je cca površina vinograda? Stvarno je preljepo.
Ma ne sredim se, samo velim za sad je sve ok. Ali to ne znači da nebude propišal dihtung. Ali probaj si napravit dihtung od teflona, kupiš ga pol metra 5mm debeloga i zacrtaš i zrežeš, to bi bilo pp meni dobro.Oho, polako kolega, g. Kupljenec. Evo ja budem preformuliral moju izjavu: od naših 100 takvih šprica svima pušta na poklopcu rezervoara za škropivo, osim tvoje. Ti si bio sretnik kao i dobitnik na lutriji, čestitam ti i stoga sad moraš zaista uživati dok s njom špricaš, jer večina nas vlasnika tih sranja ti je usrana, pardon, mokra od škrpiva koje curka ispod navoja poklopca po leđima.
Tebi za više zadovoljstva, ja sam jako puno s tim eksperimentiral, probal sam napraviti dodatni dihtung od gume, pa od silikona, pa dihtung ovakvi, pa dihtung onakvi i "sve u zalud bješe moja nada". Kak sam bil napisal, imam treču takvu u vlasništvu i na hrptu / leđima, zato naj me više z njom zajebavati, prosim te. (Dok ti izgovoriš A-T-O-M-I-Z-E-R ja ga bormeš več pokvarim... ili morti složim, ak je pokvarjeni.)
I oprosti kaj sam te krivo definiral da tvoj poklopac ne pušta, samo naši puštaju. Naj se srditi još te jemput lijepo prosim.