• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Općenito

barac

Član
Tu od
13 Tra 2019
Poruka
90
Kupljenec, sad si pocel bit na dobrom putu,s obzirom da si naginjal direktoru,ali moram te rastužit bojim se da nis od plavca na nasoj zemlji,ali mozda nekaj drugo. Recimo ja napravim frankofku i zgleda kak plavac😄a posle peharceka dva,nebi ju ni menjal za plavca ni terana ni za sve sorte dalmacije😂😂. Šalu na stranu,imal sam srecu da sam u vise navrata bio na Lastovu i njihov plavac a i bijelo,zvano Rukatac su me oduševila..

Vidis da su se gorice malo ofnale,nigdar ni bilo da nekak ni bilo... i ja udaral kod susjeda ,sutra špricam ako bu vreme dalo.

barac

Član
Tu od
13 Tra 2019
Poruka
90
Ma jok,ni zemlja ni podnevlje,mozda,kazem mozda nesto bliže bi bila kakva crna sorta istre i sjevernog dijela jadrana,al to bus pital mestre od sort'. Evo pitaj krumpironju koja bi mogla tu kod nas... Trampaj se s njim😄

barac

Član
Tu od
13 Tra 2019
Poruka
90
Al brate prečera ga s cijenom,ipak smo skoro generacija... mada je vozilo zakon za teren i teske uvjete. Tak je Kupljenec, najdes jeftiniju 110 tku i nitko ti ravan i vozis pun kamion drvi i grozdja domom z goric..

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Kupljenec, nikaj mi nije jasno oko toga tvojeg puta.
To je privatni put ili "društveni", od šumarije?
Kak' to da je u takvom devastiranom i neodržavanom, gotovo neprohodnom stanju?
Zakaj ga definitivno nitko ne održava "normalno prohodnim za svu vrstu prometa", od zaprege s kravicama, s konjima, pa za vožnju osobnim autom i na kraju po potrebi i traktorom "4x4"?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Brz si na odgovoru :).
Sramota od puta za tu šumariju.
Htio bi samo reči vezano uz Pinzgauer da bi trebalo imati i vlastitu benzinsku pumpu, a bome i jednog starog meštra iz vojske koji još zna složiti takvog pinza i njegove muhe koje ima :)

Na vrh