• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Općenito

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Vinograd ako se prodaje grožđe odavno nema računice. Bolje radit manje, pa doma uredit konobu / podrum / kušaonu da možeš primit neku grupicu ljudi, servirat im finalni proizvod - vino i naplatit ga kak se spada, a ako uz to imaš još drugih domačih proizvoda - sireva, kobasa, špeka, ili mogućnost ispeć janje, odojak il tak nešt onda to ima smisla. Jedna dobra ekipa u jednoj večeri donese više nego što 500 trseva može dat grožđa... 500 trseva uzme bar 10 radnih dana kroz godinu...

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
U mojem kraju taj biznis oko konoba ne pali, jedino možda da je besplatno. Bila ekipa, išli smo svake subote na druženja kod nekog u vikendicu, svaki put netko fali, pa nas je ostalo jako malo, sad još i zabrana okupljanja. Nažalost nismo se našli već par mjeseci, mislim da viša nikad ne bude isto.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Još prošle godine se koristio ovakav lonac za pripremu graha, a sad "nabire prašinu" 20190223_122513.jpg

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
Pozdrav...evo ja lagano krenio sjec vinograde. Kroz 3-4 godine vjerujem da cu uspjet sve isjec
da si blizi imao bi kupca za ove betonske stubove. Zao mi je kad vidim da neko sjece vinograde, a ja se borim da podignem neki manji...

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Evo ja danas navratil do trsja malo da vidim kak je punica počela cjepat sve.
Iskreno meni je žao, al kaj mogu. Nema tu računice nikakve. Samo posla snjim a niš koristi. Žal mi je tasta kaj je on to sa velikom ljubavlju delal, htel je uživat u penziji u svojem trsju, ali snašlo ga je to kaj ga snašlo.

Meni se plače kad to moram delat.

Dva reda je punica pocjepala, ostalo mene čeka.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
A mos dobt 10-15 kn...po komadu. Ja recimo imam polovne prelogove i idu oko 30 kn.novi je vjerujem i 50 kn sad..

Najnoviji postovi

Na vrh