• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Općenito

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,632
@iwanho
Probao sam bijelo vino od izabele i raditi i od prijatelja koji rade i nije mi to taj okus koji mi odgovara...
Poznato mi je da bijelo ima čisti drugi okus. Probaj onda cijepiti, možda bu dobro. Na tvojem mestu, probal bih cijepiti nekoliko komada, a za svaki slučaj bih se osigural s ključicama i del ih na ukorjenjvanje. Nije tak puno posla, a ako cijepljnje ne uspije, k letu buš imal korjenjake za saditi.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,546
Nismo imali snjegobran da piše gore graševina. Mislim da kole na bregu ni bilo osim tu na reklami

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,546
Nije. Vrbanovec. Misliš radi župnika?

Posljednje uređivanje od moderatora:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Moze može 500 komada dnevno ali onih kod slaboga gazde di nema zelene mase...kod mene ako ih 350 porezez si car, ja imam vec riješeno porezano i pobacano dole, pomalčirano i u mladim vinogradima gnoj bačen, ovih dana ću i u starima bacit gnoj, kolnce neke potuć redove malo poravnat di treba, sidra moram stavit...radova do proljeća koliko hoćeš

Najnoviji postovi

Na vrh