• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Općenito

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,573
Samo jedna mala.digresija za Bluebird...po specifikacijama nisu lakse od Boscha...ali sitna je razlika...bas cu ih sutra izvagat sa baterijom da vidim koliko odstupa od specifikacija...
E sad je to već sex situacija... Trebao bih znati koji sam model Boscha imao u rukama da znamo točno dali je to bilo subjektivno ili objektivno.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,573
Ne bih znao, nisam mali od Boscha. Pro Pruner jesu, a sad dali ima više modela ili ne, to ne znam.

3ah je bila baterija, to znam.

Sve u svemu, BB mi je bolje ležao u ruci i djelovale su laganije, pogotovo jer nemaju čulu oko noža, elegantnije su.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,443
Koliko ja znam samo pro prunner ima. Jedan jedini model.

Mene jedino što smeta je što ne mogu deblje od 25mm... 30 mm bi mi bilo idealno... I možda da imaju 2 opcije otvora škara.... 20mm I 30mm...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,288
Bosch ima još jedan model koji ja ne bih ni nazvao aku škarama. Uglavnom se tu radi o pro prunner škarama. Koristim te škare i mogu kazati da za te novce zadovoljavaju. Kako će dugo durati to je pitanje, ali garancija je 3 godine. Samo mi nije jasno kakva je to čuna oko noža da smeta?

Prilozi

• bosch aku skare.jpg
    bosch aku skare.jpg
    3.1 KB · Pregleda: 10
Posljednje uređivanje:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,288
Nemaju ni dovoljno snage pa kad osjete preveliki otpor stanu. To im je valjda i zaštita. Onda se mora ponovno ili malo okrenuti škare pa ponovno. To je silovanje, ali prerežu i deblje od 25 mm.

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,536
Tako je,
I lozama uvijek naleti koji deblji od 25, malo zaokreneš na rezu i prereže.

Na vrh