• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Općenito

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,830
Dobro ljudi moji koji je vama?

Decis ima karencu 3 dana na povrću... Extra doza... Ajde 6 dana...

Prva stvar

Druga stvar decis je kontaktno sredstvo. Malo bolje operi povrće prije konzumacije i to je to.

Pa nisi ga ebolom poprskala...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,232
ja sam inače šprical uši sa decisom, ali sam primjetio da je "nuspojava" bila da nema mi smrdljivaca...e sad jel slučajno ili ne, nznm, ali ih nema...

kokice

Novi član
Tu od
26 Pro 2020
Poruka
12
ja sam inače šprical uši sa decisom, ali sam primjetio da je "nuspojava" bila da nema mi smrdljivaca...e sad jel slučajno ili ne, nznm, ali ih nema...
Mozda smrdljivci dođu tamo gdje su uši, pa ako nema njih nema ni ovih. Uzrocno posljedicna veza 🫣

Dobro ljudi moji koji je vama?

Decis ima karencu 3 dana na povrću... Extra doza... Ajde 6 dana...

Prva stvar

Druga stvar decis je kontaktno sredstvo. Malo bolje operi povrće prije konzumacije i to je to.

Pa nisi ga ebolom poprskala...
Pa tako mi govori i suprug. I jos plus to sto smo sve nakon 2 sata oprali, potrosili smo sigurno 300litara vode. Ma mozda i vise. 25 minuta neprekidno iz gume. Mislite da se necemo potrovati? 🫣

kokice

Novi član
Tu od
26 Pro 2020
Poruka
12
Ja sam vec bila spremna sve povaditi iz zemlje i zapaliti.

Posljednje uređivanje od moderatora:

kokice

Novi član
Tu od
26 Pro 2020
Poruka
12
Nemoj se ljutiti. Al ja sad stvarno ne znam jel se zezas ili si ozbiljna.
Stvarno mi je zao ako ste me krivo shvatili. Ozbiljno sam to mislila napraviti. Jedan gospodin mi je tako i rekao. Dala sam si jos sansu pitati ovdje jer vjerujem u vase iskustvo. Da samo znate koliko sam tikvica i krastavaca i paprika pobacala posljednjih 5 dana. Ubrala sve sto je dozrijelo i bacila. Nemate pojma kako mi je sada u srcu lakse. Hvala na savjetu.

Najnoviji postovi

Na vrh