Mozda smrdljivci dođu tamo gdje su uši, pa ako nema njih nema ni ovih. Uzrocno posljedicna veza 🫣ja sam inače šprical uši sa decisom, ali sam primjetio da je "nuspojava" bila da nema mi smrdljivaca...e sad jel slučajno ili ne, nznm, ali ih nema...
Pa tako mi govori i suprug. I jos plus to sto smo sve nakon 2 sata oprali, potrosili smo sigurno 300litara vode. Ma mozda i vise. 25 minuta neprekidno iz gume. Mislite da se necemo potrovati? 🫣Dobro ljudi moji koji je vama?
Decis ima karencu 3 dana na povrću... Extra doza... Ajde 6 dana...
Prva stvar
Druga stvar decis je kontaktno sredstvo. Malo bolje operi povrće prije konzumacije i to je to.
Pa nisi ga ebolom poprskala...
Stvarno mi je zao ako ste me krivo shvatili. Ozbiljno sam to mislila napraviti. Jedan gospodin mi je tako i rekao. Dala sam si jos sansu pitati ovdje jer vjerujem u vase iskustvo. Da samo znate koliko sam tikvica i krastavaca i paprika pobacala posljednjih 5 dana. Ubrala sve sto je dozrijelo i bacila. Nemate pojma kako mi je sada u srcu lakse. Hvala na savjetu.Nemoj se ljutiti. Al ja sad stvarno ne znam jel se zezas ili si ozbiljna.