Na jednom je klipnjača probila blok motora dok je drugi razbio kučište mjenjača - na ležajima od snopova ( 3 ) u mjenjaču . Kvarovi te vrste se nisu popravljali na kombinatima več je u obzir dolazila samo zamjena kompletnog motora ili mjenjača eventualno ako je bio koji bolji mehaničar da se upustio u izmjenu samo bloka motora ili samo kučišta mjenjača ali na tome pogonu takve osobe nije bilo pa su odbačeni u otpad u jedan kut na pogonu. Tamo su stojali nekoliko godina prije nego sam ih kupio a za to vrijeme je sa njih poskidano sve što se može poskidati buduči da su imali još 18 ispravnih RX 170 traktora i kada bi se oni kvarili radili su
transplataciju dijelova. Kupio sam ih takve očerupane ( bez 3 kotača , bez šajbi , sjedala , volana , vrata , boschpumpe , pumpe ulja , alnasera , alternatora , komplet klime sa kompresorom , zadnje poluge hidraulika ... ) Å teta što nisam imao fotič u to vrijeme , slike bi bile užasne.
Generalka je rađena dva puta na jednom od njih , prvi puta nije bilo dobro složeno i ubrzo smo morali ponovo raditi motor . Nakon druge generalke radi več godinama ok. Na drugom RX-u motor nije diran , osim štelanja ventila , mislim da ima 16.500 radni sati ali nisam siguran .
RX 170 ima zračno hlađenje motora i po ljetu se pregrijavaju u oranju . Mora se posvetiti dosta pažnje oko pregrijavanja motora ili bude to što si rakao
Na moje RX-e sam ugradio dodatni mjerač za temperaturu , isti kao u IMT 539 za temperaturu motora samo što na RX-u mjere temperaturu ulja u motoru jel naravno nema vode . Ako pratiš taj sat nema problema sa pregrijavanjem , temperatura ulja ide do 110 stupnjeva onda se pali mala sijalica za pregrijavanje motora koju ima svaki RX u komandnoj ploči a povezana je na indikator za pregrijavanje koji stoji na svakoj grugoj glavi motora. Kada se ta sijalica upali potrebno je istog trena stati , ako nisi sisi stao jao si ga tebi
Kako ja imam te dodatne satove za kontrolu temperature ne može mi se dogoditi da mi se sijalica od pregrijavanja motora upali jel uvijek točno znam radnu temperaturu motora .
RX 170 može raditi beskonačno dugo u jesenskom oranju , samo toči gorivo i vozi ali ako oreš u ljeto drži oči na satu od temperature . Motor je kao na tankerima , veliki obujam motora od preko 9.5 litara i samo 170 KS su nešto najbolje na tome traktoru . Isto tako moram reči da RX 170 iz tih razloga ne voli velike okretaje , crveno mu je na 2400 okretaja što je previše i tamo se ne smije iči niti pod razno . Moji RX-ovi su zatvoreni tako da nemožeš iči preko 2000 okretaja motora . Samo da kažem da jednako ore na 1600 i na 2000 okretaja osim naravno što u drugom slučaju ide brže