Ovdje mi se čini da fale predplužnjaci,i bočni kotač za dubinuOvak je nekad bilo, danas mi je to nezamislivo. 😕
View attachment 39904
danas ima mnogo onih koji su na socijali i ništa ne rade. a tek po zatvorima koji samo sjede i jedu. ovako bi ih trebalo kazniti u zatvorima. neka sami sebi uzgajaju hranu. jutro od kada sunce svane do navečer dok nestane. nije super zaorano na slici ali ja između svojih vočaka tanjuram. da mi neko ovako zaore između sa svim ok. ti u zatvorima i na socijali bi trebali iči okolo i ljudima da kopaju vinograde pljeve travu kose po parkovima (onda bi se mogao smanjiti broj gradskih državnih neradnikov).Ovak je nekad bilo, danas mi je to nezamislivo. 😕
View attachment 39904
...Nije.Sad bi reko Mladen Grdović: Nije u šoldima sve.
U kom smislu se IMT pokazal lošije od OLTa? Kaj se teže vuče ili brazdu ne sklapa dobro? 🤔Počeo sam sa IMT-om, mislio da je dobar plug. Prešao na OLT-a, uvidio da je IMT gov*o i mislio da OLT valja. Prešao na Švabu, skužio da ni jedan naš nije njemu do koljena. Sa šbave prešao na malo većeg Švabu, također se nisam razočarao.
Puno ljudi tvrdi da je IMT najbolji plug. Ja tvrdim da drugi nisu probali.
Ak cura veli da su svi muski isti onda cura ima previse iskustva...Na kraju krajeva da, ali ipak ne izore svaki isto. Znam to dobro iz iskustva. Tak meni cura veli da su svi muški isti, reko zakaj vi ženske onda toliko birate...