On je u službi stada... 24/365 što bi ZJ rekao, nema izbora nego raditi za svoje stado, ipak je plaćen za to. Ha, gle čuda i popovi rade za novac...
Nebi štel u dubioze, samo ću ukratko iznijeti svoje mišljenje mada nije niti mjesto niti vrijeme, al' ajd.
Vrijeme je takvo da ako se ne prilagodiš, lako si zamjenjiv, a uz to te i pregaze i ostaneš pozadi i onda krpaš kraj s krajem. Ne živi se od ljubavi i molitve, sve ja to poštujem i razumijem, ali nije moj đir.
Svi se mi u mladosti satremo pa pod stare dane kažemo kako se treba čuvati, a generalno gledano, nitko ne sjedi kući i ne diže ništa teže od kašike.
Današnji svijet je hitar i neumoljiv, nemoj se snaći i brzo si van šaha. Nekada se dalo živjeti od jedne krave i par jutara zemlje, da ne kažem biti gazda. Danas, koliko god radiš treba ti još da ostaneš kompetentan, nažalost, koliko imaš toliko i daješ na kojekakva davanja, ali barem imaš tu slobodu, slobodu planiranja i ne biti vezan za 8-satno vrijeme. Svaka čast svakome tko može raditi u uredu, ali ja bi se objesio da je takva situacija.
Pa ako ću i jedne nedjelje zasukati rukave, neće se onaj gore naljutiti, ta i on je bio mlad i lud, nije mogao odmah biti star i mudar