• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Oranje, oranje, oranje...4

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
… Jedan primjer. Posijal sam jedno polje pšenice 28.10. Nakon toga sam krenul dalje orat i završil sa oranjem 30.10. Trebal mi je još jedan dan da posijem. Sljedeći dan su bile Sesvete (1.11.) i naravno da nisam išel sijat...
Trebal si dan ranije početi ;) Šalim se, naravno!

Nije isto ovo kaj si navel (ili pospremanje suhog sijena pred kišu) i zimsko oranje, koje kad god se obavi, manje je važno.

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
Ovaj je u pitanju..
Ma nabacali su iza toliko svega, na poluosovinama ima kojekavih buradi i cijevi, katastrofa kad je blato...

Prilozi

• IMG_20211223_084122.jpg
    IMG_20211223_084122.jpg
    58.3 KB · Pregleda: 83

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Čega?
Poljoprivrednog sindikata ili komore :hahah:

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Ljudi moji začudili bi se... Ja dobio takvo pitanje, odgovorio. Tip se zabio u kalkulator na minutu, I kaže, pa da, ti dobiješ xy poticaja na tu površinu godišnje.

Ja reko, jbt ja si to ne računam, a ovaj me provjerava :ROFLMAO: :ROFLMAO:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,618
Trebal si mu ponuditi tih xy poticaja pa nek on to obdela. Tebi plati najamninu, bute obadva zadovoljni, a njega ne buju mučili tvoji poticaji. ;)

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Kaj vi stvarno mislite da netko nije dobro plaćen da čita ovakve stvari,i polako sastavlja križaljku? Već sam negdje napisao da, k'o puno piše( priča) uvijek se zahebe.

Najnoviji postovi

Na vrh