• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Oranje, oranje, oranje...4

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,583
Neznam dali je zašarafljen samo u lemeš.ako je onda skini lemeš pa ti bude lakše to,ali kao što je kolega prije napisao,odreži šarafe,i stavi nove,jer kad ih ne možeš skinut,vjerojatno ih nećeš moći ni zavrnut

Možeš probati i sa brusilicom na vrhu napravit zarez za šrafciger ravni pa probati malo pridržati,ali teško to na plugu ide dole

Imt 542 De lux

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2010
Poruka
1,291
Špic kako se troši tako se i vijak troši a okreće se jer ima konusnu glavu pikni na jednom mjestu elektrodom i moći ćeš skinuti imam iskustva s tim

Scukaf

Dobro znana faca
Tu od
31 Sij 2022
Poruka
182
Špic kako se troši tako se i vijak troši a okreće se jer ima konusnu glavu pikni na jednom mjestu elektrodom i moći ćeš skinuti imam iskustva s tim

štos je kaj je matica skroz stegnuta do lemeša i nemam kam piknuti, jedino s druge strane. Fleksa će odraditi svoj posao meni se čini...

Posljednje uređivanje:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,098
Odrezati uvijek možeš kao zadnju opciju. Do onda pokušaj sve moguće varijante. Zima je duga.
Evo ti jedan od prijedloga kako to rade u Pakistanu.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,335
Odrezati uvijek možeš kao zadnju opciju. Do onda pokušaj sve moguće varijante. Zima je duga.
Evo ti jedan od prijedloga kako to rade u Pakistanu.
Ovaj stiček je grijal sa brenerom....s obzirom da kolega @Scukaf mijenja špic, a lemeš ostaje, treba izbjegavati grijanje da se lemeš ne raskali

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,098
Mogao je i jednostavno flexom odrezati šaraf i staviti novi, ali nije to to. Onda izostane užitak borbe i nadmudrivanja sa neprijateljski nastrojenim šarafom. A to je prava čar i gušt. Odšarafiti stari šaraf, ustanoviti da više ne vrijedi, hititi ga vu kantu, staviti novi, e to je gušt koji nitko nemre platiti.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,018
e to je gušt koji nitko nemre platiti.
Bil je prošlu subotu gušt dok sam 2 vure iskal sigurnosni šraf za kardan. Znam da imam novi,ali se vrag skril. Sreća,pa imam suseda gde ima svega. I gle čuda,v pondelek idem po cevasti ključ i prvo kaj primem je taj šraf 🤣🤣🤣

Najnoviji postovi

Na vrh