• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Oranje, oranje, oranje...4

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,879
Nemora biti, možda bi bilo samo još urednije i kvalitetnije

Posljednje uređivanje od moderatora:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,229
Ma previse komplikacija, sad kad treba dublje rijesi kombinirka, a za krumpir i povrce je dosta i ova dubina, nekima su i te nedostizne🤣

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,217
Mogel bi pokositi s flaksericom, ali onda se bu drač zašpolgal kaj ga se ne bum mogel riješiti bez špricanja totalom.
Više volim štihaču nego špricu. Ne trebam odjemput, a malo tjelovježbe može istovremeno biti korist i zadovoljstvo. :)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,057
Svaka čast, ja bi sve oko sebe uvjeril da je bolje bilo kaj drugo napraviti nego štihati.
A kad bi me neko nateral štihati ja bi tak duboko zaštihal kaj bi se ograda prevrnula samo da im dokažem da nisu bili u pravu.

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
581
Kad prođem totalom meni to sve puno više sliči na mrtvo - nego na novo.... ali isto ne bih štihao ručno, nikako. Možda bi prošao flaksericom. Ali najveća ljepota je u tome kada imamo više izbora, pa tko kako voli.

luka

Aktivni član
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
412
Ja u takvim mjestima pored ograde, stavim 1 brzinu manje i prodjem RD do ograde, i dobro je, tako vec gosinama

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
581
Ako nije duboko utemeljena - to je sasvim moguća varijanta kod štihanja. Malo dublje oštihaš tik uz beton, pa malo vjetra - i evo začas zla. A možda je netko namjerno napravio ogradu tik uz među (ili možda na samoj međi), pa se sada samo svode neki stari računi.....

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,217
Kaj se tiče ograde niste u pravu. Nije moja, dobro je izvedena i susjed je čak prije izrade pital treba li se odmaknuti od međe. Naravno da ne treba. Sve je korektno.
Posel bi odradila teža freza, ali Gramip AT-20, koju imam, nije za frezati cjelinu.
Postoji i opcija da posudim plug krajnik, ali onda mi propadne uživanje u tjelovježbi. :(;)

Najnoviji postovi

Na vrh