• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

JAROMIR

Član
Tu od
27 Velj 2010
Poruka
98
Samo jedno pitanje zašto u temi Financije, propisi....., postovi tj. teme nisu složene kao i drugdje od najnovije prema starijima, a sve samo zbog lakšeg pračenja foruma.

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,950
Samo jedno pitanje zašto u temi Financije, propisi....., postovi tj. teme nisu složene kao i drugdje od najnovije prema starijima, a sve samo zbog lakšeg pračenja foruma.

Evo ispravljeno, ako primjetiš isti problem na još nekom pod-forumu molim te da mi javiš na PM.

M

Marka31

Guest
kategoriziranje

dok sam listao po forumu primjetio sam da neke teme nap. traktori -ostali - imt - imt ima oko 4500 postova. da njih pročitam ako tražim nešto određeno trebat će mi par dana. dali je možda moguće iz te zadnje pod teme u ovom slučaju imt nakon određenog broja postova ili bolje nakon odrađenog prvog problema napraviti podtemu s točnim opisom problema i izdvojiti je i kategorizirati. iz razloga što nerijetko dođe netko i otvara novu temu sa nekim problemom koji je u temi s 4500 postova opširno riješen samo je problem pročitati jer s tih 4500 postova odrađeno je 10 ili više problema i kao što sam naveo treba sve to pročitati.

M

MOCO

Guest
ma to ti ima svugdje takvih zatrpanih tema, ima u njima jako dobrih savjeta i komentara ali kao što kažeš to je kao da tražiš iglu u sijenu.:rolleyess:
To bi moderatori trebali zasjest svatko na svoju temu i napraviti "proljetno čišćenje" dok još imaju vremena, mislim prije nego zatopli pa krenu poslovi.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Labudasta je napisala :

ajojjj pa za 30 dana moja koza mora već biti kod mene,tj.namjeravam ju kupiti idući tjedan...a šteta...:rolleyes:

Pošalji mi tekst oglasa i kontakt ,ja ću objaviti oglas umjesto tebe .
Evo daniels , duljina posta valjada (još) nije ograničena .
html sam svladao još odavna ...dakle po tvom pravilu ovo je normalan post .

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
neznam jel se to meni samo cini ili je stvarno tako, ali nekako se unazad par dana smanjilo pisanje po forumu..? vruce je pa vam se neda bit za kompom?
gdje su nestali forumasi? :scratch

a050.gif

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
kratko sam na ovom forumu ali mislim da je večina ljudi pod stresom i da im se baš i ne piše ali što se tiče osvježenja hladna piva i debeli hlad bar dok ne treba:partyman: ići u štalu

Na vrh