• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Pitanje jedno.

Napišem odgovor, pošaljem ,javi mi da je moj post uspješno poslan i da ide administratoru da ga blagoslovi prije objavljivanja .
r9g66w.jpg
r9g66w.jpg
sjebala te cenzura , ha?

rudamaca

Aktivni član
Tu od
6 Ruj 2007
Poruka
499
Nema veze, prekasno sam videl da je stvar na ebay-istekla, samo kak to forum zna da neče ni pokazati .:scratch

A ovo ide . I ak napišem glupost ide

glupost

Viš da ide :scratch

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Ja danas stavio slike strojeva i sve to poslao administratoru nije ni jedan objavljen post,mrki 88 kaže postavite slike u nekim postovima ili se tema briše e kak kad NEĆE !!!!!!!

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Ja danas stavio slike strojeva i sve to poslao administratoru nije ni jedan objavljen post,mrki 88 kaže postavite slike u nekim postovima ili se tema briše e kak kad NEĆE !!!!!!!

kaj neće?:scratch:scratch

Uploaded with ImageShack.us
evo , bez problema sam stavio sliku...
sve ti je objašnjeno, klikni na link u mom potpisu pa buš videl kak ide...

Uploaded with ImageShack.us

Posljednje uređivanje:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
mrki to uvjek i radim kad stavljam slike, kliknem na tvoj potpis evo pogledaj pod poz iz vrbovca stavljena mi je jedna slike prikolice oko 15 h koju sam poslao jutros oko 8 h a kombajna,trakora i berača nema ni balirke. Kaj sad moram opet sve iz početka?

W

Wilma L.

Guest
Može li kakav odgovor šta se događa na forumu na nekim postovima slika piše "403 FORB DDEN" kaj je to ?

Zabranjeno!:rolfer::rolfer::rolfer:

..no,no,..kakve to slike ne prolaze..hmmmmm,friški kalendari,mjesec lipanj u kupaćem kostimu???

:rolfer::rolfer::rolfer:

:heart:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Zabranjeno!:rolfer::rolfer::rolfer:

..no,no,..kakve to slike ne prolaze..hmmmmm,friški kalendari,mjesec lipanj u kupaćem kostimu???

:rolfer::rolfer::rolfer:

:heart:

......nema no no , slike prolaze, ht,t-mobile zasrali stvar nije do foruma već do prijenosa, znači mi koji smo preko t-mobila nisu prolazile kao i pozivi ovih dana....
...... friški kalendari i mjesec lipanj u kupaćem kostimu ,,,, ha čuj ak si tak vatrena obuci pa nam pokaži...... :finga: sam da ti ne ispadne :butthead:
:rolfer:

W

Wilma L.

Guest
......nema no no , slike prolaze, ht,t-mobile zasrali stvar nije do foruma već do prijenosa, znači mi koji smo preko t-mobila nisu prolazile kao i pozivi ovih dana....
...... friški kalendari i mjesec lipanj u kupaćem kostimu ,,,, ha čuj ak si tak vatrena obuci pa nam pokaži :axe::oops:...... :mad::mad:.. sam da ti ne ispadne :butthead:

:rolfer:

:finga:..PAZI SE GOSPON..

:gitarist:..Na sreču ne visi pa ni ispasti ne može!:vragek:

B

BAGERISTA

Guest
Dali neko zna di mogu uredit opciju da mi se ne isključuje s foruma,,,svakih 10-15min.ako ništa ne pišem,,,,,nači jednostavno,,kad se prijavim,,,da se ne odjavi sam,,,več da ga ja moram odjavit,,,,ovako me para,,,svaki put prijavi se,,,ako očeš odgovorit,,,i neznaš dali je neko komentira koju temu,,,:?::?::scratch:scratch

zahvaljujem unaprijed.........:p

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Dali neko zna di mogu uredit opciju da mi se ne isključuje s foruma,,,svakih 10-15min.ako ništa ne pišem,,,,,nači jednostavno,,kad se prijavim,,,da se ne odjavi sam,,,več da ga ja moram odjavit,,,,ovako me para,,,svaki put prijavi se,,,ako očeš odgovorit,,,i neznaš dali je neko komentira koju temu,,,:?::?::scratch:scratch

zahvaljujem unaprijed.........:p

Da li si odabrao opciju zapamti lozinku?

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Mene automatski prepoznaje i nikad se ne odlogiram, u postavkama kad se logirš imaš kvadratić zapamit loziku (me) klikni i to bi bilo to.

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
test test ne mogučnost pisanja na forum

Evo ga radi.
Pitanje!
Zašto mi nije dao odgovarati na teme bez pristanka moderatora? Na svim temama.

B

BAGERISTA

Guest
:partyman::partyman: nema frke zato smo tu da pomognemo, vidim i mtd je priskočio upomoć,,,,, tak treba,,, eh da nam je država ko mi.

A,,da bi ti se riječi pozzlatile,,,daj bože...........:rolfer::rolfer:,,,ala bimo odmah feštali:partyman::partyman::partyman::drinkers::drinkers:

Na vrh