vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Pitanje jedno.
Napišem odgovor, pošaljem ,javi mi da je moj post uspješno poslan i da ide administratoru da ga blagoslovi prije objavljivanja .
Pitanje jedno.
Napišem odgovor, pošaljem ,javi mi da je moj post uspješno poslan i da ide administratoru da ga blagoslovi prije objavljivanja .
Ja danas stavio slike strojeva i sve to poslao administratoru nije ni jedan objavljen post,mrki 88 kaže postavite slike u nekim postovima ili se tema briše e kak kad NEĆE !!!!!!!
Može li kakav odgovor šta se događa na forumu na nekim postovima slika piše "403 FORB DDEN" kaj je to ?
Zabranjeno!:rolfer::rolfer::rolfer:
..no,no,..kakve to slike ne prolaze..hmmmmm,friški kalendari,mjesec lipanj u kupaćem kostimu???
:rolfer::rolfer::rolfer:
:heart:
......nema no no , slike prolaze, ht,t-mobile zasrali stvar nije do foruma već do prijenosa, znači mi koji smo preko t-mobila nisu prolazile kao i pozivi ovih dana....
...... friški kalendari i mjesec lipanj u kupaćem kostimu ,,,, ha čuj ak si tak vatrena obuci pa nam pokaži :axe:...... .. sam da ti ne ispadne :butthead:
Dali neko zna di mogu uredit opciju da mi se ne isključuje s foruma,,,svakih 10-15min.ako ništa ne pišem,,,,,nači jednostavno,,kad se prijavim,,,da se ne odjavi sam,,,več da ga ja moram odjavit,,,,ovako me para,,,svaki put prijavi se,,,ako očeš odgovorit,,,i neznaš dali je neko komentira koju temu,,,:?::?::scratch:scratch
zahvaljujem unaprijed.........
Da li si odabrao opciju zapamti lozinku?
Mene automatski prepoznaje i nikad se ne odlogiram, u postavkama kad se logirš imaš kvadratić zapamit loziku (me) klikni i to bi bilo to.
Riješeno,,,fala lipa.......artyman:artyman:artyman:
artyman:artyman: nema frke zato smo tu da pomognemo, vidim i mtd je priskočio upomoć,,,,, tak treba,,, eh da nam je država ko mi.