• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav svima!
Aaaaa zašto ovaj Bulletin forum jebe u mozak???
Pišeš post,,,i kad se malo oduži(10min)...i kad hoćeš poslati odgovor, jednostavno te odjebe...logiraj se ponovo brate...a što si pisao,stavljao slike i srao 10min, sve ode u PM!!!
Dođe ti da pojedeš muda i svoja i moja! Pogotovo ako se nesetiš da postoji copy/paste!!!

Pozdrav Joe!

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
svako dobro za neko zlo , niti si prvi -niti zadnji ,zato naući
kada pišeš pametni post (10min.)
piši ga u wordu iil nekom text editoru prištedjet ćeš si dosta muka :rolfer:

Posljednje uređivanje od moderatora:
L

ler

Guest
žare

gdje bih mogao dobiti odgovor jeli ovo privatni forum ili javni stvarno mi je dosta nekih uvaženih članova te nekih koji se ne ponašaju normalno

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
Ovo je javni forum,svatko se može priključiti...
Tko je tu uvažen i ne ponaša se normalno? (ovaj odgovor i sve svoje primjedbe mi možeš poslat na pp,ili bilo kome od moderatora/aministratora)

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
gdje bih mogao dobiti odgovor jeli ovo privatni forum ili javni stvarno mi je dosta nekih uvaženih članova te nekih koji se ne ponašaju normalno

mene također zanima o čemu je problem da to riješimo...
ne trebaš ništa javno iznositi pošalji PP bilo kojem administratoru ili moderatoru da to riješimo

C

chickenlover

Guest
Pozdrav svima!
Aaaaa zašto ovaj Bulletin forum jebe u mozak???
Pišeš post,,,i kad se malo oduži(10min)...i kad hoćeš poslati odgovor, jednostavno te odjebe...logiraj se ponovo brate...a što si pisao,stavljao slike i srao 10min, sve ode u PM!!!
Dođe ti da pojedeš muda i svoja i moja! Pogotovo ako se nesetiš da postoji copy/paste!!!

Pozdrav Joe!

Mislim da ovde neko sigurno zna za opciju da ti se to ne dogadja. Kazem jer sam se ja jako iznenadila kad sam jednom nesto pisala i nestalo je struje, mislila sam ode sve u vraga, a bas je bilo dugacko i nije mi se pisalo opet, kad ono dodje struja posle dva puna sata i forum mi se ukljuci tacno na taj post NETAKNUT, sve stoji, samo sam ga imala poslati. Posle se to desilo jos dvaput, a kako i otkud tako, ne znam, al mora biti da postoji caka. Ocigledno je kod mene automatski podeseno, samo ne znam sta je jer ga nisam ja namerno podesavala.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,749
Mislim da ovde neko sigurno zna za opciju da ti se to ne dogadja. Kazem jer sam se ja jako iznenadila kad sam jednom nesto pisala i nestalo je struje, mislila sam ode sve u vraga, a bas je bilo dugacko i nije mi se pisalo opet, kad ono dodje struja posle dva puna sata i forum mi se ukljuci tacno na taj post NETAKNUT, sve stoji, samo sam ga imala poslati. Posle se to desilo jos dvaput, a kako i otkud tako, ne znam, al mora biti da postoji caka. Ocigledno je kod mene automatski podeseno, samo ne znam sta je jer ga nisam ja namerno podesavala.
Pa kod tebe izgleda svako malo redukcija :scratch

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,136
i ja bi pitao nešto

kada otvorim temu sa novim postovima , pročitam ih , kliknem na ''reply'' i pišem odgovor i kliknem na ''pošalji odgovor''
ako je neko u medjuvremenu napisao novi post u toj temi ja ne dobijem nikakvo obavještenje tipa ''napisan je novi odgovor ili slično

nekoliko puta mi se desila takva stvar i ispada kao da ignorišem ljude :mad: jer su mi se obratili a ispada da sam ih ja 'ladno odhebao jer nisam niti vidio njihov post

Najnoviji postovi

Na vrh