- Tu od
- 16 Tra 2007
- Poruka
- 1,950
u ovoj mojoj zbrci sa snalaženjem nisam naišao na taj detalj
daj mi link ili citiraj taj svoj post
http://poljoprivredni-forum.com/showpost.php?p=642087&postcount=151
u ovoj mojoj zbrci sa snalaženjem nisam naišao na taj detalj
daj mi link ili citiraj taj svoj post
Članovima foruma sad možemo dati repurtaciju ,ako još ne znate kako daje se klikom na ovuikonu ispod avatera odnosno ostalih gluposti ispod nicka .
Pitanje: gdje se vidi od koga mi došla reputacija i molim da se dobivena reputacije postavi u ostale obavjesti koje iskaču kod logiranja
Boli me kura c za mene ali kad nekoga volim da se to i vidi a ne tamo negdje pod 100 ploča i opcija .jel ti to javljaš jer tebi nitko nedaje bodove ili samo želiš obavijestiti narod??:scratch:rolfer::rolfer::rolfer:
Boli me kura c za mene ali kad nekoga volim da se to i vidi a ne tamo negdje pod 100 ploča i opcija .
Našao sam da si dao ali ništa nije iskočilo .. ajd i to je nešto , ostalo je posao za zajukada si ti meni dao bodove, ja sam ih uspel vidjeti kad sam otvorio korisničku ploču, obavijest mi se sama pojavila,
pogledaj ti, ja sam sad tebi poslao, možda ti se vidi, sam klikni na korisničku ploču...
Našao sam da si dao ali ništa nije iskočilo .. ajd i to je nešto , ostalo je posao za zaju
Puknuti evo ti jedna zvjezdica od mene.Našao sam da si dao ali ništa nije iskočilo .. ajd i to je nešto , ostalo je posao za zaju
Puknuti evo ti jedna zvjezdica od mene.
Ti mi za uslugu objasni gde bi ja mogel videti ako ti ili neko sličan tebi meni podari koju?
Ja ih tebi nisam dal nikad jer nisam ni znal da postoje :scratchPONAVLJAM: kada si ti meni dao bodove, ja sam ih uspel vidjeti kad sam otvorio korisničku ploču, obavijest mi se sama pojavila,
pogledaj ti, ja sam sad tebi poslao, možda ti se vidi, sam klikni na korisničku ploču...
A so, ali kad god pišem u nekoj temi poslije mi se pojavi zelena kvačica koja mi valjda govori da sam tu nekaj črgljal, a na nijednu temu se nisam pretplatil pa mi to ništ nije jasno ali nema ni veze.
Svejedno hvala.