• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Članovima foruma sad možemo dati repurtaciju ,ako još ne znate kako daje se klikom na ovu
reputation.gif
ikonu ispod avatera odnosno ostalih gluposti ispod nicka .
Pitanje: gdje se vidi od koga mi došla reputacija i molim da se dobivena reputacije postavi u ostale obavjesti koje iskaču kod logiranja

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Članovima foruma sad možemo dati repurtaciju ,ako još ne znate kako daje se klikom na ovu
reputation.gif
ikonu ispod avatera odnosno ostalih gluposti ispod nicka .
Pitanje: gdje se vidi od koga mi došla reputacija i molim da se dobivena reputacije postavi u ostale obavjesti koje iskaču kod logiranja

jel ti to javljaš jer tebi nitko nedaje bodove ili samo želiš obavijestiti narod??:scratch:rolfer::rolfer::rolfer:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Boli me kura c za mene ali kad nekoga volim da se to i vidi a ne tamo negdje pod 100 ploča i opcija .

kada si ti meni dao bodove, ja sam ih uspel vidjeti kad sam otvorio korisničku ploču, obavijest mi se sama pojavila,
pogledaj ti, ja sam sad tebi poslao, možda ti se vidi, sam klikni na korisničku ploču...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
kada si ti meni dao bodove, ja sam ih uspel vidjeti kad sam otvorio korisničku ploču, obavijest mi se sama pojavila,
pogledaj ti, ja sam sad tebi poslao, možda ti se vidi, sam klikni na korisničku ploču...
Našao sam da si dao ali ništa nije iskočilo .. ajd i to je nešto , ostalo je posao za zaju

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Našao sam da si dao ali ništa nije iskočilo .. ajd i to je nešto , ostalo je posao za zaju

a šta bi ti da ti iskoči? k...?!
tamo gdje piše POSLJEDNJI PRIMLJENI BODOVI REPUTACIJE pa malo desno ti piše koliko ukupno bodova imaš...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,749
Puknuti evo ti jedna zvjezdica od mene.
Ti mi za uslugu objasni gde bi ja mogel videti ako ti ili neko sličan tebi meni podari koju?

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Puknuti evo ti jedna zvjezdica od mene.
Ti mi za uslugu objasni gde bi ja mogel videti ako ti ili neko sličan tebi meni podari koju?

PONAVLJAM: kada si ti meni dao bodove, ja sam ih uspel vidjeti kad sam otvorio korisničku ploču, obavijest mi se sama pojavila,

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,749
PONAVLJAM: kada si ti meni dao bodove, ja sam ih uspel vidjeti kad sam otvorio korisničku ploču, obavijest mi se sama pojavila,
Ja ih tebi nisam dal nikad jer nisam ni znal da postoje :scratch
Meni tam piše
Nove pretplačene teme 4 itd (uopče nemam sliku čemu bi to trebalo služiti)
Ispod toga
posljednji primljeni bodovi reputacije 20 bodova
dvije - tri oko.... datum komentar nasjeo sam, dobro je

A od koga i zakej nemam pojma.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Da vidi se na korisničkoj ploči ali se ne vidi od koga je .Vidi se samo za koji post , ja hoču da vidim od koga je i da se vidi u tvoje obavijesti kad se logiram , isto kako se vidi u tvoje obavijesti kad dobim privatnu poruku ili ostalo kaj se već tamo nalazi

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,749
A so, ali kad god pišem u nekoj temi poslije mi se pojavi zelena kvačica koja mi valjda govori da sam tu nekaj črgljal, a na nijednu temu se nisam pretplatil pa mi to ništ nije jasno ali nema ni veze.
Svejedno hvala.

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
A so, ali kad god pišem u nekoj temi poslije mi se pojavi zelena kvačica koja mi valjda govori da sam tu nekaj črgljal, a na nijednu temu se nisam pretplatil pa mi to ništ nije jasno ali nema ni veze.
Svejedno hvala.

da, forum ti automatski metne kvačicu u temu gdje si nekaj napisal, tak da lakše pratiš kad se opet priključiš i gledaš nove poruke, ak zaboraviš gdje si pisal...

ma pametan je on, nema šta... (mislim na forum) ;)

gvozdeni1

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
284
A zasto ne mogu na mobitelu da procitam poruke na korisniicki profil? Sve ostalo gledam, citam, samo to ne mogu... Prijavljen sam i ne mogu, samo vidim sliku posaljioca, a text ne. Neugodno, jer najcesce to koristim zbog obima posla. Hvala!
Pozdrav svima!!!

Najnoviji postovi

Na vrh