• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
Re: OSTALA PITANJA

vjerovatno mislis na ovaj zadnji slucaj, i ako se ne varam covjek je napisao 4 ili 5 postova na razlicitim temama i sa istim sadrzajem - reklamom za svoju stranicu. jedan post je cini mi se ostavljen a ostali obrisani. po meni opravdano i tako bi vjerovatno decki napravili i da nije reklama u pitanju.. ;)

A

AGRIPLUS65

Guest

imam neki problem metnil sam video u izvoz gnoja i gnojevke , a prikazal ga je u temi oranje oranje,oranje sa naslovom teme izvoz gnoja i gnojevke :?: :?: :?:

B

Bobo

Guest

AGRIPLUS65 kaže:
imam neki problem metnil sam video u izvoz gnoja i gnojevke , a prikazal ga je u temi oranje oranje,oranje sa naslovom teme izvoz gnoja i gnojevke :?: :?: :?:

Video prikazuje oranje, a ne razvozenje gnoja ili gnojnice. Zato je prebacen u temu Oranje.

A

Attila

Guest

Izvinite, zašto ne dobijam e-mail sa obaveštenjem da je stigao odgovor na temu koju pratim, bez obzira što sam kliknuo na "pretplati se"? :?:

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

Attila kaže:
Izvinite, zašto ne dobijam e-mail sa obaveštenjem da je stigao odgovor na temu koju pratim, bez obzira što sam kliknuo na "pretplati se"? :?:
Pa treba da se plati,,,a ti nisi platio... :lol:
Ma šalim se,,,nemam pojma...tu sam već 2 god,,,a ja neznam za tu funkciju :scratch
moderatori će ti pomoći ako uopšte ima takva funkcija na forumu...
Pozdrav Joe! :mrgreen:

A

Attila

Guest

joekiki kaže:
Attila kaže:
Pa treba da se plati,,,a ti nisi platio... :lol:
Ma šalim se,,,nemam pojma...tu sam već 2 god,,,a ja neznam za tu funkciju :scratch
moderatori će ti pomoći ako uopšte ima takva funkcija na forumu...
Pozdrav Joe! :mrgreen:

Ima, ima. :) Šaltaj stranicu skroz do dole, i u donjem levom uglu ćeš videti tu kukicu sa tekstom "pretplati se".
I ja kliknem na to, odem spokojan da ću dobiti e-mail kad mi neko bude napisao odgovor... Vratim se posle pola sata, dobio 5-6 odgovora a u inbox-u nijedan e-mail. :?:
Moderatori, kome treba da pošaljem kovertu s parama da bi ova opcija radila? :mrgreen:

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

Attila kaže:
Moderatori, kome treba da pošaljem kovertu s parama da bi ova opcija radila? :mrgreen:

Pa plati onda,,,i rešen problem... :lol: :lol: :lol:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Kod men sve funkcionira kako treba, redovito me obavještava o novom postavim u pojedinim tema
ili cijelim forumima,ovisno za što sam predplačen.
Daj probaj još jednom da se od preplatiš pa se ponovno predplatiš, možda će onda proraditi...
A i ujedno provjeri dali imaš mjesta za nove e-mialove….

JOE ima mogućnost da kad pišeš novi postav ispod klikneš na obavijestim me o novim postavim i
sve skupa sa novim postavom pošalješ......

A

Attila

Guest

Emmm... Jopet jedno pitanje! :)
Kada postavim one youtube tagove, i između njih postavim link te pošaljem post: u postu se ništa ne vidi. Šta radim pogrešno?

B

Bobo

Guest

ne postavljas cjeli youtube link, vec samo ono iza znaka "=" a ako pise na kraju linka "&feature related" i to brises, dakle sve izmedju znaka "=" i "&" ide u youtube tagove i onda se vidao vidi na forumu...

Najnoviji postovi

Na vrh