• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

R

Ratarko

Guest
Re: OSTALA PITANJA

ZJ kaže:
A gde delaš? Kad bum v Koprivnici, da ti se javim. Vjerojatno u srijedu, preksutra.

Ukradi prvoj bakici na koju naletiš torbicu i on će tebe naći ;) :blackeye

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,526

Ratarko kaže:
ZJ kaže:
A gde delaš? Kad bum v Koprivnici, da ti se javim. Vjerojatno u srijedu, preksutra.

Ukradi prvoj bakici na koju naletiš torbicu i on će tebe naći ;) :blackeye

Nemam gdje, u Koprivnici nema tramvaja :lol: :lol: :lol:

B

branko

Guest

ZJ kaže:

danas sam nocna , tak da sam u utorak i srijedu fraj. :cry:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,526

branko kaže:
ZJ kaže:

danas sam nocna , tak da sam u utorak i srijedu fraj. :cry:

A šteta :(

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386

zanima me ovo dolje kad pise koji su korisnici on line - Google[bot], Yahoo[bot], i sad jos i Alex[bot]. sta to znaci?
kad netko u googleu trazi nest pa izbaci i forum onda to pise? ili? :scratch

B

Bobo

Guest

Mislim da je to to...

BOT obicno oznacava racunalno upravljanog "korisnika"...

Vjerujem da ce netko to znati bolje objasniti. Mene to uopce ne dira, tako da se niti ne obazirem na njih...

Č

Čugi

Guest

Koliko je meni poznato, na primer Google[bot], kada je prijavljen na forum, vrši pretragu i update Googlove baze podataka sa novim porukama koje su pisane na forumu, da bi se one mogle prikazati u Google pretraživaču, to se dešava svakodnevno na svim forumima otvorenog tipa.

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386

kad pises novi post kliknes tu gore desno na ovo youtube i izbaci ti ovo youtube][/youtube]
onda u sredinu kopiras kod, znaci kad gledas filmic koji hoces stavit kopiras iz linka ono poslije watch?v= iza znaka jednakosti imas neka bezveze slova. e to kopiras u sredinu.
nadam se da je ovo donekle shvatljivo :D :blackeye :scratch

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,634

Zašto u zadnje vrijeme ima sve više napomena "REKLAMA UKLONJENA"
Za većinu nas to su dobrodošle informacije. Hoćemo li ići dotle da kad netko napiše "Kod oranja pijem samo coca colu jer mi alkohol smeta" da će to biti ispravljeno u "Kod oranja pijem samo "REKLAMA UKLONJENA" jer mi "REKLAMA UKLONJENA" smeta". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Možda postoji meni nepoznat razlog, :scratch pa molim admine da ga iznesu.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

iwanho kaže:
Zašto u zadnje vrijeme ima sve više napomena "REKLAMA UKLONJENA"
Za većinu nas to su dobrodošle informacije. Hoćemo li ići dotle da kad netko napiše "Kod oranja pijem samo coca colu jer mi alkohol smeta" da će to biti ispravljeno u "Kod oranja pijem samo "REKLAMA UKLONJENA" jer mi "REKLAMA UKLONJENA" smeta". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Možda postoji meni nepoznat razlog, :scratch pa molim admine da ga iznesu.

Mislim da se to radi toga jer se forum financira iz reklamnih poruka različitih tvrtki koje za to plaćaju određenu svotu,
a onu tvrtku, firmu ili neku marku mi napišemo ima reklamu besplatno.
Tako sam barem ja to shvatio.
Ako sam krivo napisao neka administratori isprave moj post.

Na vrh