Ne kasni on nego ti živiš prebrzo :lol:Zasto na forumu kasni sat!? Eto samo to.
Kod mene je sada 23.10h,a na forumu na postu je 21.10h,zbog cega to?
Još uvjek ne vidim od koga mi reputacija .
Podvalili ste nam vB , sad s nosite s sranjima i podesite to kakn nam odgovara (ako znate)
http://www.vbulletin.com/docs/html/vboptions_reputationA kaj je to power point :scratch
Ima smisla , imaartyman:A zašto bi vidio od koga dolazi reputacija? Reputacija ne služi tome da vidiš ko ti je dao dobru, a ko lošu....pa onda ti njima vratiš isto. Upravo suprotno, reputacija treba biti objektivna ocjena tvojeg "rada" na forumu.
Dakle da pojednostavim, tvoja reputacija nije tu radi tebe već radi ostalih članova.
Skinuti? Gdje? Zašto?Moze li se skinuti neka slika iz posta sa foruma?
Skinuti? Gdje? Zašto?
Da upotrebim sliku da je posaljem nekom, recimo preko maila, da vidi tu istu sliku koja je u postu.
Mislim da je dozvoljeno osim u komercijalne svrhe, a slike možeš preuzeti kao i bilo koju sa interneta, desni klik miša i Save as/Spremi.I jedno i drugo.
Ajde sad ce mi biti lakse da ti kazem celu storiju pa ces shvatiti. Otac mi zivi u Hrvatskoj, pricamo se preko maila, videla sam ovde jedan traktorcic na forumu, ocu ga pitati moze li mi takav tamo nabaviti, jer ovde tako nesto nisam cula da ima, al treba slika da ga vidi, a na forum (caleta) ga ne mogu slati, jer dok se on ovde snadje bice cekanja i cekanja. Eto to je sva filozofija.
Ma možeš, samo navali.:rolleyess:
Nego imam dva pitanja:
1. Jesi li otvorila neku temu u vezi organskog uzgoja?
2. Ajde napiši negdje na forumu svoja iskustva u vezi odlaska iz grada, ja već dugo razmišljam o tome al nemam hrabrosti za takav korak.
Ma možeš, samo navali.:rolleyess:
Nego imam dva pitanja:
1. Jesi li otvorila neku temu u vezi organskog uzgoja?
2. Ajde napiši negdje na forumu svoja iskustva u vezi odlaska iz grada, ja već dugo razmišljam o tome al nemam hrabrosti za takav korak.
Moze li se skinuti neka slika iz posta sa foruma?
Da. Desni klik i "Save Image As".
Pozz.