• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,749
Zasto na forumu kasni sat!? Eto samo to.
Kod mene je sada 23.10h,a na forumu na postu je 21.10h,zbog cega to?
Ne kasni on nego ti živiš prebrzo :lol:
Ovaj novi forum je ko vremeplov.
Korisnička ploča, Uredi opcije, Mogučnosti datuma i vremena.

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,950
Još uvjek ne vidim od koga mi reputacija .
Podvalili ste nam vB , sad s nosite s sranjima i podesite to kakn nam odgovara (ako znate)

A zašto bi vidio od koga dolazi reputacija? Reputacija ne služi tome da vidiš ko ti je dao dobru, a ko lošu....pa onda ti njima vratiš isto. Upravo suprotno, reputacija treba biti objektivna ocjena tvojeg "rada" na forumu.
Dakle da pojednostavim, tvoja reputacija nije tu radi tebe već radi ostalih članova.

Dakle:
- Može se vidjet zadnjih 10 reputacija i komentara u svom profilu
- Za svakih 365 dana od registracije dobije se 1 power point
- Za svakih 300 postova još jedan
- Za svakih 100 bodova od korisnika, još jedan

Evo, sad mi možeš dati dobru reputaciju jer sam ti objasnio.. :drinkers:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
A zašto bi vidio od koga dolazi reputacija? Reputacija ne služi tome da vidiš ko ti je dao dobru, a ko lošu....pa onda ti njima vratiš isto. Upravo suprotno, reputacija treba biti objektivna ocjena tvojeg "rada" na forumu.
Dakle da pojednostavim, tvoja reputacija nije tu radi tebe već radi ostalih članova.
Ima smisla , ima:partyman:

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,950
I jedno i drugo.
Mislim da je dozvoljeno osim u komercijalne svrhe, a slike možeš preuzeti kao i bilo koju sa interneta, desni klik miša i Save as/Spremi.
Hmmmm...sad sam skužio na što vjerojatno misliš, željela bi koristiti slike direktno bez kopiranja, kao link? Za sada to nije neki problem makar bi trebalo izbjegavati takvo linkanje jer opterećuje naš server.

C

chickenlover

Guest
Ajde sad ce mi biti lakse da ti kazem celu storiju pa ces shvatiti. Otac mi zivi u Hrvatskoj, pricamo se preko maila, videla sam ovde jedan traktorcic na forumu, ocu ga pitati moze li mi takav tamo nabaviti, jer ovde tako nesto nisam cula da ima, al treba slika da ga vidi, a na forum (caleta) ga ne mogu slati, jer dok se on ovde snadje bice cekanja i cekanja. Eto to je sva filozofija.

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,950
Ajde sad ce mi biti lakse da ti kazem celu storiju pa ces shvatiti. Otac mi zivi u Hrvatskoj, pricamo se preko maila, videla sam ovde jedan traktorcic na forumu, ocu ga pitati moze li mi takav tamo nabaviti, jer ovde tako nesto nisam cula da ima, al treba slika da ga vidi, a na forum (caleta) ga ne mogu slati, jer dok se on ovde snadje bice cekanja i cekanja. Eto to je sva filozofija.

Ma možeš, samo navali.:rolleyess:

Nego imam dva pitanja:
1. Jesi li otvorila neku temu u vezi organskog uzgoja?
2. Ajde napiši negdje na forumu svoja iskustva u vezi odlaska iz grada, ja već dugo razmišljam o tome al nemam hrabrosti za takav korak.

B

BAGERISTA

Guest

Nego imam dva pitanja:
2. Ajde napiši negdje na forumu svoja iskustva u vezi odlaska iz grada, ja već dugo razmišljam o tome al nemam hrabrosti za takav korak.

Mogu samo reč,,,da ima ona štiha,,oko uzgoja(organskog)i sam način gnjojenja mi je jako zanimljiv,,,čitam i pratim temu od početka.........

zaja,,,ako sam odlučiš,,,otič,kreni i nemoj da te je sram,,odluku takve vrste donosiš ti i niko drugi za tebe...................ako te tiješi,,,imaš moju podršku,,jer niko i ništa u životu nemože spriječit nekog da napravi šta je naumio,,,pogotovo,,ako mu je to san..............;);)

Oprosti na OFTOPICU,,,,ali eto odgovorio sam ti......ako smijem na ti??

C

chickenlover

Guest

Nego imam dva pitanja:

Moj odlazak iz grada i "padanje s Marsa" na selo je jedna velika i uzbudljiva avantura, puna zgoda i nezgoda, dostojnih Holivudskih hitova. Al da ja ne bih ovde pravila off-topic, pitajte me slobodno u mojoj temi.

P.S. organska tema je otvorena. Ti si administrator, zar ti niko nista ne govori?hehe

Najnoviji postovi

Na vrh