• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

ilegalac

Član
Tu od
19 Velj 2010
Poruka
909
jbt sve mi nešto narasla slova
sve mi nekako veliko (nisam pio majke mi),(sam jedno dva piva)
jel to nešto na forumu ili sam nešta smrdo na kompu
nekako mi neobično

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,136
pa samo čekiraš (prevučeš mišom) onaj dio teksta da poplavi i onda klikneš na ''B'' (bold) koje ti se nalazi u gornjem lijevom uglu editora za pisanje poruka

baustelac99

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2009
Poruka
606
pa samo čekiraš (prevučeš mišom) onaj dio teksta da poplavi i onda klikneš na ''B'' (bold) koje ti se nalazi u gornjem lijevom uglu editora za pisanje poruka

hm, ja ne nalazim nigdi to B (znam kako bi trebalo izgledat, al nema ništa kod mene)

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,136
nalazi se u gornjem lijevom uglu , kako ga nema

boldgy.jpg

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
nemoj ljude vrijeđat opet te budeju banirali:finga:
Inkvizitori su kroz povjest spaljivali žene pod presudom da su vještice samo zato jer nisu znali "kaj bi s njima " .
Tako ti i ova mobitel adminstracija radi s forumašima , ali štaš ovce su uvjek sljedile ovna ..samo zato jer je imao zvonce oko vrata:rolfer: .

Najnoviji postovi

Na vrh