• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,804
Pa gdje si Šanana :)
Email adresa ti nije ispravna i forum te automatski stavio u status čekanja provjere.
Sad sam te ručno prebacio u normalni status ali moguće je da se opet desi isto ako se mailovi vračaju i ne mogu biti isporučeni. Daj mi pošalji na private neki mail koji koristiš a da nije ovaj @net.hr.
Evo ti mail, nemogu ti ga poslati u poruci, ne dozvoljava mi.
**********
pa probaj.
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,543
a da to napraviš da se nekak s mobitela može uplatit...ko oni kaj ti uzmu po pozivu ili poruci...ovo kod mene nemore ić, nit nemam nikakve kartice, nit nemam pojma kaj treba...
daj adresu, šaljem keš u koverti...
 

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,431
Bome da, pokušavam se registrirat na taj paypal al mi stalno izbacuje da nešto nije dobro.
Prije registracije na PayPal moraš u banci otvoriti odnosno uzeti karticu za online plaćanje. I naravno na njoj moraš imati neki iznos, dovoljno je par dolara u kunskoj protivvrjednosti. Tu karticu je zatim potrebno registrovati na PayPal-u, PayPal će prilikom prve Registracije povući neki iznos sa te kartice, mislim da je 1 dolar. To radi samo zato da provjeri da li je kartica validna, taj iznos će ti kasnije vratiti nazad na karticu. Tek nakon te prve registracije možete vršiti uplatu putem PayPal-a, bilo ovdje na forum ili prilikom online trgovine na eBay-u, Aliexpress-u i sl.
 

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,692
Evo to mi izbaci
 

Prilozi

  • Screenshot_20200412-090151_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200412-090151_Samsung Internet.jpg
    32.8 KB · Pregleda: 23

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,431
Ovo je izgleda preko nekog browsera, pokušaj sa play store-a preuzeti aplikaciju PayPal. Zatim preko nje se pokušaj ulogovati, tamo ti ima opcija "forgot password", pa klikni na nju i prati korake koje bude tražio, mada ne znam kako ti ovdje to ne prikazuje?
 

hotela

  
Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,262
Bok drustvo,ne sluzim se online placanjem.Moze li to uplatnicom,sms-om ili moj sin/zet umjesto mene PayPal-om posto nemogu do banke (ovdje u AT)zbog Korone.Jos kako da oni to plate na PayPal-neka adresa? :unsure:
Jel to moze uplatnicom,sms-om ili sin/zet umjesto mene PayPalom-i na koju adresu. :unsure:
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh