• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostali motokultivatori

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Zanimljiva prerada Goldoni motokultivatora

ima u svijetu puno izuma i dorada koje služe samozadovoljavanju,baš kao i ovaj goldoni

Posljednje uređivanje od moderatora:

hema

Novi član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
8
pozzz dali mi mozete molim vas reci od cega pase alanser za MTK labin progres potrbno mi je to samo zbog paljenja posto mi spaga svara roblem imam ostecenu kicmu pa ako nije problem da mi odgovorite znaci samo da ga upali nista drugo MTK 14KS LABIN PROGRE

M

marijan

Guest
mio 265

pozdrav

pitanje dali zna neko di bi se moga nabavit zatezač lanca za mio standard 265
jučer mi je puknuo,i lanac se otkopčao.
hvala:oops:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
evo jučer bio na izletu, planinarilo se po Učki, i pri povratku sa planine, prolazeči kroz vikend-selo naletio na ovo prometalo, milsil da je pisalo nešto SPECIJAL na haubi

dsc04383c.jpg

pa me zanima jel tog čuda bilo tvornički za kupit, il je ovo nekaj predelavano?
nemoj te kaj zamjerit, nisam prelistal teme o motokultivatorima, pa ako duplam sliku, pardonček!! :partyman:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Netko si je na velikoga Labinca složil volan. I to lijepo, koliko vidim sa slike.

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
heh, pa to je onda ona prikolica od Tomo Vinkovića?
kaj je, je, rješenje je fenomenalno, vidim da je ručke ostavil, pa može frezat, kosit...

nadam se da je napravil kakav osigurač, ko kaj skuteri na vodi imaju, pa si ga zavežeš za nogu, i kad te šikanira sa sebe da se motor ugasi :)

kako veliki labinac cuka dok ga na ručke voziš, mogu mislit kak je na volan...
to treba vježbat vozit prvo na ravnom terenu :lol:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Ma to ti je originalna prikolica od Labinca.

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ak sam te sad skužil dobro, onda je prikolica original od labinca, a volan je dorađen na nju?

Labin progres nije tvornički radio ovakve prikolice sa volanom?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Tak mi se čini. Mislim da nisu radili prikolice s volanom.
Goldoni je to imal u ponudi davnih dana.

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Tak mi se čini. Mislim da nisu radili prikolice s volanom.
Goldoni je to imal u ponudi davnih dana.

Možda je čak i radil labin progres tvornički jer ovo čudo od volana sam još videl na jedno tri freze... isto preklopljene ručke...volan se skida s prikolicom tj. na prikolici je montiran...

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
Imam jedno zagonetno pitanje...naime, danas mjenjam ulje i prema papirima ide 1L ulja, no ja kad nalijem tu litru vrh šipka za mjerenje jedva da dodiruje ulje.
Radi se o Lombardiniju Lda530. Jel mi može netko izmjeriti duljinu šipke, ili je možda moje korito već produbljeno:scratch

B

BAGERISTA

Guest
Operacija TRAKTORIĆ........
-žrtva..... ADRIATICA SUPER MEC,16cv
-faza 1..............rasklapanje.
-faza 2..................čiščenje....
-faza 3............... zamijena semeringa i ostaloga,,šta je za promijenit.,.,..
-faza 4..............farbanje...
-faza 5...............sklapanje,,,,,,,,,ako ne pludimo prije..:rolfer::rolfer:

Uploaded with ImageShack.us

S

staffmen

Guest
u kakvom je stanju motor?!
koje godiste je to?

Stvarno mrcinski izgleda.
Jel u funkicji ovaj elektrostart?

B

BAGERISTA

Guest
u kakvom je stanju motor?!
koje godiste je to?

Stvarno mrcinski izgleda.
Jel u funkicji ovaj elektrostart?

Motor je u stanju da ne dimi,,,,i da ima kompresiju da ti prste pobere....stvarno,,,,da ga ne ureknem,,,,,,,ali ako pališ preko elektropokreztača,,,,,,,,,,,,,,,,,ako nije akumulator,,jak,,,,,,,,,,,,malo se znoji dok ga okrene............. ima preko 30godina,,,,,a stari ga je bio kupio,,,,več je ima jedno godinu dana,,,,,,,,,,,,,,ali čovijek je bio valjda bolestan,,,ili tako nešto,,,i dao ga nazad u tvornicu da ga prodaju,,,,,,,pa stari naletio.........

Sve na njemu je ispravno,,,,,,,,,,i elektropokretač,,,i sve osim svijetli koje sam polupa,,,kad sam ga bio prevrnuo ko klinac.....

Jooj bageru stavrno imas volje.. svaka čast čekamo nastavak

Nema,,,nastavak,sljedi,,,,,,,,,,,,a to sam si pustio za kraj,.....:drinkers::drinkers::drinkers:

B

BAGERISTA

Guest
A danas se rasklapalo,,,,,,,,,,,,malo i traktorić,,,,pa se pomalo došlo na neznam ni ja koliko komada,,,,,,,,,,za čiščenje.......:blackeye
priprema velikog paranka,,,,,,,za podignut,naš traktorić na postolje,,,,,,,,di če se malo vršit operacije,,,,,,,,,,,teret veliki pa zahtijeva veliku preciznost,,,,i pažnju......:lol:

lega na svoje postolje,,,,,,,,pa u akciju..........

pa se skinulo volan,,,da se riješi malo poluga za spuštanje dizanje,,,,,,,,,,jer je dosta na teško išla........a i lakše počisti...

evo ga još malo pa se nema ni ča skidat........

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Jesam ja ove slike več na nekom forumu videl ili se to meni samo pričinjava :scratch

B

BAGERISTA

Guest
Dođi u garažu pa češ ih vidit u ŽIVO.............:blackeye
Mislim da nisi ove vidija jer su od danas,,,FRIŠKE,,,,,,,,,pa neznam na šta ciljaš.....s tim pitanjem..

B

BAGERISTA

Guest
čiščenje........kusi

I danas se dalo truda,,,da se svi ti komadi počiste....
idemo redom,,,,,,,,,volan na repertoaru,,,da se ga rasklopi koliko se da i da se počisti........

očiščena glavna instrument ploča,,,,,,,,,,,,,,,,hehheehehehehehe.

i povarena,,,,di je malo ispucala....

očiščen nosač elektropokretača,,,,,,,zadnji.....

povaren i očiščen nosač od haube i zaštita kartera.....

Najnoviji postovi

Na vrh