• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Oštrenje lanca

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Neznam, nemam stihl i ne opterečujem se sa takvim stvarima, samo sam slučajno uletio u raspravu, ali evo ovdje nešta
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=KK30apOIfIo[/YT]

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Na 16200 je stal digitalac. Bome dobro dere ! Moja Oleo Mac ima 13500.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Prije par godina smo rušili kesten za građu i tada sam prvi put i čuo i vidio za taj tip. Došli smo svaki sa svojom motorkom a na kraju je samo ta radila. Naše dvije nisu mogle koliko je mogla ta 044.

Philby

Član
Tu od
21 Tra 2014
Poruka
530
Možeš ti svaku podesiti da se vrti 1000 ili 2000 preko preporučenog broja obrtaja, samo pitanje je koliko će tako trajati.

Kulagic1509

Član
Tu od
3 Sij 2015
Poruka
113
Možeš ti svaku podesiti da se vrti 1000 ili 2000 preko preporučenog broja obrtaja, samo pitanje je koliko će tako trajati.

Fabricka su podesavanja, nije brckano po njima... Ali odosmo zestoko u off...

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Ovako sam si ja zamislio radni stol za lance i mačeve.Jedan stroj za lance tipa pico-manji zubi,drugi za 404-veči zubi,tračni za brušenje rubova mača,knakar za razkivanje lanaca i strojčič za zakivanje.Stol je na kotačima da se lakše može postavit gde treba.
img host

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Ispod dupeta,lepo sediš na rezervaru i brusiš,još ak imaš sreče koja iskra pripali grijanje na benzin.:icon_fU:

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Svaka čast, kod abartha sve tip top (klip klap) ;).

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Da probam i sa ovom kombinacijom lančanika.Skoro svi lančanici na pilama su sa 7 zuba a ovaj ima 8 to znači da če se brzina lanca povečat.Za ovaj deo mora bit i obruč kvačila drugi jer origi je iz jednog djela a ovaj iz dva.Stavit ču na 61 koja ima dovoljno snage da če i sa večom brzinom lanca dobro radit.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Meni se pokazalo da je bolje stezanje lanca takvo kakvo ima brusilica sa prvog linka.Sve ostalo je isto kod obadve samo nešt skupe su jer takve su po 85eura.Motori na tim kinezima se barem ja mislim previše griju tako da uradiš dva lanca i odmor.Ak kupuješ več u startu kupi još jednu ploču-(deblju ili tanju zavisno koju dobiš na stroju) tak da možeš brusit sve debljine lanaca.
https://www.interdiskont.si/vsi-izdelki/izdelek.aspx/i6010

Najnoviji postovi

Na vrh