Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 3,262
...posebno ak je od huskija lanac. Ti imaš privilegije,na nas ostale se srdi 🤭ako kad hoču da bude kak treba biti dam kolegi koji se u to razumije
...posebno ak je od huskija lanac. Ti imaš privilegije,na nas ostale se srdi 🤭ako kad hoču da bude kak treba biti dam kolegi koji se u to razumije
Zavisi i od vrste lanca. Moj je Oregonov i baš je tvrd i teže se tupi. Stihlov lanac je dosta mekši, brže se tupi, pa ga je i lakše potegnuti svako malo....Možeš, ali ako ga negdje malo zezneš na početku piljenja ništa bez brušenja.
Meni je iskreno najbolje kad ga ručno nabrusim nekad je dovoljno svaki zub malo 2 put potegnuti i odma je razlika.
A kad..........posebno ak je od huskija lanac. Ti imaš privilegije,na nas ostale se srdi 🤭
Taj izgleda citav dan samo ostri lanac.I koliko ti je primjnjivo to kako ti je savjetovao iskusni drvosječa, da poslije svakog rezervoara naostriš lanac.
Ma ne tako, nije to strasno ostriti poslije svakog brzo to ide, recimo ja oštrim manje od 2 min.Taj izgleda citav dan samo ostri lanac.