Lager Commerce čuda ima a na googlu još i višepozdrav moajstori!! danas sam uzel širom jednu malu kanadsku husqvarnu i trebal bi promeniti semeringe...ali caka je kaj je stroj po "colovom" standardu. moje pitanje je dal se more kod nas gde kupiti semering 19.1/12.7/3.2 mm, to bi moglo biti 3/4"-1/2"-1/8". i još jedno pitanje: dok sam uzel van nisam gledal položaj karike, a na klipu nema onaj pin koji pozicionira kariku:scratch
Jesi sigurno dobro pogledal?pozdrav moajstori!! danas sam uzel širom jednu malu kanadsku husqvarnu i trebal bi promeniti semeringe...ali caka je kaj je stroj po "colovom" standardu. moje pitanje je dal se more kod nas gde kupiti semering 19.1/12.7/3.2 mm, to bi moglo biti 3/4"-1/2"-1/8". i još jedno pitanje: dok sam uzel van nisam gledal položaj karike, a na klipu nema onaj pin koji pozicionira kariku:scratch
Zar nisi ti davao savjet o vakumu i tlačenju?je to je jedna od verzija te pile i kolko vidim ta karika ima na sebi upuštenje na rubovima za štift, al moja nema. budem slikal. znači ne bi smelo biti problema ak začepim taj ventil. jer sve si mislim da je to uzrok mojih problema. čak su možda semeringi i ispravni. simptomi su bili: pila dobro upali radi nekih 2-3 min i odjednom se počne zaletavati i ne lovi gas( smjesa osiromašuje), još ja pokušaval otvarati čep za gorivo kad ono ništa. ko bi si mislil da sam moral pregledati čep za ulje
Spremam se nafilati jednu 45-ticu , ak eksplodira najebo si ,hihi.
Kako zabrtviti priključak za karburator ? -ideje .
Da li bude kompresor od frižidera navukao -1 bar podtlaka ?
Ako ti taj ventil pušta može povlačiti ulje ali ako ima ulja u rezervaru onda ne može tu vući falš zurak -jel tak?
Ma, ja ..uvjek ..ma ..hm.. mislio sam zagrtviti kod cilnidra a 045 ima već okugli dosjed na cilindru i gumeno crijevo između frga i cil. ."Kako zabrtviti priključak za karburator ? -ideje ."
naravno najbolje je napraviti neku flanđu od jačeg lima, tak da ti odgovaraju rupe od postoječih vijaka. e sad neznam kak je na 045, ali ja sam za svoju 041 iskoristil šrafcvengu jer su mi i izlaz i ulaz sa iste strane i u istoj ravnini tak da sam ih istovremeno zatvoril...naravno i neki dihtung stavi ispod od zračnice bicikla npr...
...just imagine...:gitarist:
***** joj materina da joj ***** materina .Ajmo radit ! , gas!
***** joj materina da joj ***** materina .
Napumpal sam ja nju , pušta kod lanca , samo nije dovoljan simering , ležaj je razbio kučište .
Ubil sam u nju xy sati života a ne vrijedi pizdina dima .
Sve bi joj oprostio da nije zagreban cilindar , probušen rezervar , nemam kuplunga , membrane , karike , ležajeve , ***** joj materina ,i poklopca koji pritiska vodilicu , da ne prićam o auspuhu i nekoliko prepravljenih navoja i potrganih uha .
Ma je , nemaveze .. uglavnom kompresor frižidera navuće podtlak do 08 bara ,:gitarist:.Znači veselje...:roll:
Evo dođe susjed i kupi sve u komplet na kilu :rolfer:Ma je , nemaveze .. uglavnom kompresor frižidera navuće podtlak do 08 bara ,:gitarist:.
Sad imam djelova za prodati . ću se obogatim :rolfer:
To je kriv gsn. kux s foruma koji ju je htio radi paljenja a nikad nije došao po nju
Kux ...:finga: