vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Evo dođe susjed i kupi sve u komplet na kilu :rolfer:
http://img830.imageshack.us/img830/241/img1026t.jpg[/IM G][/QUOTE]
Ma znaš kad oću , pa se pobijaju radi nje kao i ovi u karlovcu :?
Evo dođe susjed i kupi sve u komplet na kilu :rolfer:
http://img830.imageshack.us/img830/241/img1026t.jpg[/IM G][/QUOTE]
Ma znaš kad oću , pa se pobijaju radi nje kao i ovi u karlovcu :?
Stoga ništ. Začas ti kuča nebu imala dosta kutova.što se tiće pile, spremi je negdje u kut, možda nabaviš neku sa upravo tim ispravnim djelovima ili možda pomogneš nekom od forumaša( napravi joj donorsku karticu)
Nije ni to loše jer mi vrag jednog dana opet ne bu dal mira .Stoga ništ. Začas ti kuča nebu imala dosta kutova.
Zemi čekić i uništi ju u milion komada (tak da ju ni u tvornici nebudu prepoznali). Ko u JNA, što nemožeš ponijeti sa sobom uništi :rolfer::rolfer::rolfer:
Za to posltoji alat ali treba biti oprezan da nebi trebal i klip.nego jedno pitanje za sve: kako blokirate radilicu kod mjenjanja lančanika!
po meni nema jednostvnije neg kroz svječicu nagurat pol metra deblje špage(vojka) i to je to. paše bilo gdje
još nešt, pital sam jednog kanađanina prek youtubea za onaj klip bez štifta, rekel mi je da dok montiram sam okrenem kariku da ide po nekom puno djelu i to je to....koji ..rac onda stavljaju te štiftove
Meni se sviđa ideja sa špagom (i nju koristim)jer klip ipad legne na mekše i možda se bolje rasporedi teret nego na štift .
No štift nismo mi izmislili nego oni ali tko ih jebe .
Meni je jednom uletila špaga u spojni kanal , pa skidaj cilindar .
Od tada debela špaga i klip skoro u GMT .
AGRIPLUS65 , treba
1. klip
2.karike
3. cilindar
4. rezerver benzina (obje polovice)
5.ležajeve radilice
6 simering
...-btw na strani zvijezde je ležaj skup s simeringom ili je to samo zatvoreni ležaj:scratch , molim pojašnjenje?
7.mabrane
8 auspuh , nije hića ali bolje da je
9 poklopac vodilice
10 desnu polovicu kučišta
11 kuplung
..
..
jebate kaj je ostalo :scratch- skoro ništa :rolfer:
jednostavno ...ne isplati se ,
ništa od toga , nikad više 045 pod moj krov:rolfer:..dal bi ti mozda pasala polu ispravna za kakvi 800 kn,
Ja baš raskopal malu remingtonku , takodje nema osigurač karike na klipu , niti je karika obrađena da sjeda na osigurač .pozdrav moajstori!! danas sam uzel širom jednu malu kanadsku husqvarnu i trebal bi promeniti semeringe...ali caka je kaj je stroj po "colovom" standardu. moje pitanje je dal se more kod nas gde kupiti semering 19.1/12.7/3.2 mm, to bi moglo biti 3/4"-1/2"-1/8". i još jedno pitanje: dok sam uzel van nisam gledal položaj karike, a na klipu nema onaj pin koji pozicionira kariku:scratch
I kaj sad? To mi je prosto nevjerovatno :scratchJa baš raskopal malu remingtonku , takodje nema osigurač karike na klipu , niti je karika obrađena da sjeda na osigurač .
Nemam poima ,bum zahevtal 8)I kaj sad? To mi je prosto nevjerovatno :scratch
Moreš i podcvikati sa drvenom treskom :rolfer:Nemam poima ,bum zahevtal 8)