Moji su svi maze!Ovan je lijep kad bude za prodaju javi.
moj drugi je maza..i potpuno je crni...Javim ti se..možda i mjenjamo ovnove..:?:
Moji su svi maze!Ovan je lijep kad bude za prodaju javi.
Ovčice...jesi li razmišljala o karijeri umetničkog fotografa.Slike su prelepe.
I sve pohvale za stado!!!
moj drugi ovan CRNKO, je prava maza...za sada..mlaadi je ,ima 10 mjeseci
ovcice, samo se nemoj previse igrati i maziti sa crnkom. svi kazu da se na taj nacin dobije ovan koji hoce tuc..
pocelo je janjenje kod mene. malo se oduzilo ove godine posto su se lani pocele janjiti negdje u 11.mj ali bolje ikad nego nikad. mjenjali smo ovna pa mozda zbog toga.
za sada imam 3 para dvojceka i 3 puta po jedno. jednog od dvojceka moram dohranjivati posto ovca ima mlijeka samo u jednoj polovici vimena, jedan janjcic je bio ruzicast iznad koljena gotovo da nije imao dlake, koza se vidjela. sada nakon 3 dana izgleda donekle normalno :mrgreen:
i danas je kolega bio pomoc kod janjenja. dvojceki nisi isli van kako treba. uspjesno ih je izvadio. jedan hoda, drugi pokusava ustati ali jos nemoze.
uglavnom, veselo..
ovcice, samo se nemoj previse igrati i maziti sa crnkom. svi kazu da se na taj nacin dobije ovan koji hoce tuc..
pocelo je janjenje kod mene. malo se oduzilo ove godine posto su se lani pocele janjiti negdje u 11.mj ali bolje ikad nego nikad. mjenjali smo ovna pa mozda zbog toga.
za sada imam 3 para dvojceka i 3 puta po jedno. jednog od dvojceka moram dohranjivati posto ovca ima mlijeka samo u jednoj polovici vimena, jedan janjcic je bio ruzicast iznad koljena gotovo da nije imao dlake, koza se vidjela. sada nakon 3 dana izgleda donekle normalno :mrgreen:
i danas je kolega bio pomoc kod janjenja. dvojceki nisi isli van kako treba. uspjesno ih je izvadio. jedan hoda, drugi pokusava ustati ali jos nemoze.
uglavnom, veselo..
Zovi stočarski centar u ZG oni ti bi trebali sve znat!!Kod njih možeš doznat gdje u hrvatskoj ima kakvog čistokrvnog ovna za prodat,evo ja ove godine kupio preko njih??:gitaristOZDRAVZna li tko od vas ovčara kako se uvozi ovan ??? kakav je protokol uvoza??
Mislim uvesti ovna sa paririma za matično stado..a ne znam..tražim po internetu, ali ništa konkretno ne mogu nači.